Derenda: Govoricam o ločitvi zadala končni udarec

Foto: Fotosofia Nuša Derenda Foto: Tomislav Veič/ Fotosofia Nuša Derenda Foto: Fotosofia Nuša Derenda Foto: Irena Nača, Fotosofia Nuša Derenda
Nuša Derenda iskreno prizna, da so bili v njenem več kot dvajsetletnem zakonu tako vzponi kot padci.
Oglej si celoten članek

Še ne tako dolgo nazaj so se pojavile glasne govorice, da naj bi eden najbolj trdnih zakonov na slovenski glasbeni sceni propadal. Govorilo se je celo o ločitvi, a Nuša je na nedavnem fotografskem seminarju Fotosofia, ki ga v Termah Tuhelj vsako leto organizira priznani hrvaški fotograf Damir Hoyka, utišala zlobne jezike, saj je pokazala, da se na njenem prstancu še vedno sveti zlat poročni prstan.

Nuša nam je med poziranjem v idiličnem Tuhelju priznala, da se s Frenkom kdaj tudi sporečeta, saj sta navsezadnje povezana tako zasebno kot poslovno, kar pa pomeni, da večino časa preživita skupaj. In verjetno je bil ravno eden od teh nepomembnih prepirov povod za govorice o ločitvi. Sicer pa je pevka trenutno polno zaposlena z nastopi, pred kratkim pa je izdala tudi videospot za pesem Tip Top, s katero se je predstavila na Emi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:39 18. Junij 2016.

    jačist blesavo zgledajo. Na žalost :-(

  • 09:37 18. Junij 2016.

    Ah, ta dva se ne bosta nikoli ločila - sta preveč požrešna.

  • 09:22 18. Junij 2016.

    čudne slike.....sorči !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.