Deset let kasneje: Hrvaška zvezdnica neprepoznavna

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hrvaška manekenka Nina Morić je na svojem Instagramu objavila 10 let staro fotografijo. Nekdanja lepotica je šla v Italiji večkrat pod nož. Poglejte razliko.
Oglej si celoten članek

Nina Morić, ena najlepših hrvaških manekenk v 90. letih se je pred malo več kot enim desetletjem preselila v Italijo, kjer se je poročila s fotografom Fabrizijem Coronom. Pod fotografijo je napisala: "Pred 10. leti in 22. tetovažami.“

Tudi njeni sledilci in oboževalci so opazili, da je bila pred desetimi leti popolnoma drugačna in da je z lepotnimi popravki očitno pretiravala. Hrvaška scena se sprašuje, zakaj se je takšna lepotica sploh odločila za kakršnokoli lepotno operacijo. 

Nina je s svojo lepoto v 90. letih osvojila celo Rickyja Martina, saj jo je želel imeti v svojem videospotu. Nina je namreč nastopila v njegovem najbolj znanem videu za pesem Livin la vida loca.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.