Deset modrosti Carrie Bradshaw

Foto: Profimedia Sarah Jessica Parker Foto: Profimedia Sarah Jessica Parker Foto: Profimedia Sarah Jessica Parker Foto: Profimedia Sarah Jessica Parker Foto: Profimedia Sarah Jessica Parker Foto: Profimedia Sarah Jessica Parker Foto: Profimedia Sarah Jessica Parker Foto: Profimedia Sarah Jessica Parker Foto: Profimedia Sarah Jessica Parker Foto: Profimedia Sarah Jessica Parker
Vse najboljše, Sarah Jessica Parker.
Oglej si celoten članek

Sarah Jessica Parker je pretekli teden dopolnila 50 let. Igralka je znana po svojih vlogah v romantičnih komedijah, gledalcem pa se je najbolj vtisnila v spomin z vlogo Carrie Bradshaw v seriji Seks v mestu, v kateri je igrala šest let.

Nad serijo so bile najbolj navdušene ženske, tudi zato, ker so se lahko s Carriejino pomočjo vsak teden podučile o novih modnih smernicah. Parkerjeva tudi zaradi serije še vedno velja za eno največjih stilskih ikon tega časa.

Ženske pa niso posnemale le stila igralkinega lika, ampak so se držale tudi njenih modrosti, ki so postale že prave mantre.

Se spomnite zgornjih stavkov?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.