Deset naj mest

Foto: Shutterstock Bangkok Foto: Shutterstock Firence Foto: Shutterstock Rim Foto: Shutterstock New York Foto: Shutterstock Istanbul Foto: Shutterstock Cape Town Foto: Shutterstock Siam Reap, Angkor Foto: Shutterstock Sydney Foto: Shutterstock Barcelona Foto: Shutterstock Pariz
Namesto kislih kumaric vam ponujamo le še en izbor najboljših. Na njem se je spet zbrala klasika, zato morda ne bo tako hudo ostati doma. Po naj otokih poglejte še naj mesta v režiji bralcev revije Travel + Leisure.
Oglej si celoten članek

Ta že od leta 1995 poleti sporoči imena destinacij, ki so se prebile med njene World's Best Awards. V kategoriji naj mest so bralci revije Travel + Leisure in njene spletne strani ocenjevali znamenitosti, restavracije/hrano, kulturno-umetniško ponudbo, nakupovanje, ljudi ter kaj in koliko dobite za svoj denar. Med naj mesti se je najbolje odrezala Evropa. ki ima med deseterico štiri mesta. Manjka vseprisotni London, manjkajo tisti, ki se le redko uspejo prebiti na podobne lestvice, čeprav bi si zaslužili (npr. Berlin), in manjkajo tisti, ki pač ponujajo premalo, da bi se sploh kam prebili. Popolnoma brez presenečenj torej. Deset starih znancev preverite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.