Deset najlepših plaž na svetu

Foto: Shutterstock plaža, Santa Teresa, Costa Rica Foto: Shutterstock plaža, Cape May, New Jersey Foto: Shutterstock plaža, Punta Cana, Dominican Republic Foto: Shutterstock plaža, Seven Mile Beach, Grand Cayman Foto: Shutterstock plaža, Myrtle Beach, South Carolina Foto: Shutterstock plaža, Tulum, Mexico Foto: Shutterstock plaža, Negril, Jamaica Foto: Shutterstock plaža, Palm/Eagle Beach, Aruba Foto: Shutterstock plaža, Boracay, Philippines Foto: Shutterstock plaža, Providenciales
Vam te vremenske predpriprave na zimo ne dišijo najbolj? Potem se raje kot ob radiatorju pogrejte na eni od sanjskih plaž, ki so jih uporabniki spletne strani Tripadvisor.com oklicali za najboljše.
Oglej si celoten članek

Najbolj zagrizeni popotniki in zvesti uporabniki spletne strani Tripadvisor.com vsako leto sestavijo seznam najbolj sanjskih plaž na svetu. Najboljše pri izbranih destinacijah pa je, da na te koščke sveta lahko pobegnete kadarkoli. Preverite, kje se lahko pogrejete v prihajajočih zimskih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.