Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Foto: Žurnal24 Zabavna magnetna ura za hladilnik. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Spet se predstavlja deset stvari, ki vas bodo poskušale presenetiti. Nekatere pa bodo navdušile le s svojo lepoto.
Oglej si celoten članek

Kuhinja je zabavnejša s kuhinjsko desko v obliki slona, "zavozlano" pipo Knotap, ki opominja, da je treba z vodo varčevati, ter malce bizarno solnico in poprnico Amen v obliki roke. Na hladilnik radi pritiskamo magnetke – magnetno uro s kazalcem dopolnjujejo simpatični magnetki s podobami aktivnosti. Postavljeni na pravo mesto spomnijo, kdaj je čas za posamezna opravila. Kuhinjski pult ali kuhinjsko mizo lepša posoda za sadje Bubblicious, ki je polna različno velikih izboklin, v katere lepo sede sadje.

V dnevni sobi ali kje drugje pa lahko stojijo ljubko "telefonsko" stojalce za fotografije, minimalistična lučka Pli, "jesenska" preproga Little Field of Flowers kultnega nizozemskega oblikovalca Torda Boontjeja in preprost, a mehek stolček Bold, narejen iz dveh cevastih delov, oblečenih v penasto gumo. In ne nazadnje še "družinski kavč" We Are Family Sofa – udobnih ležišč, ki se zložijo eno na drugo, je šest. Deseterico si oglejte v fotogaleriji!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.