Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Foto: Žurnal24 Nožek Chop. Oblikovanje: Lucid Pevere Studio za Norman Copenhagen. Foto: Žurnal24 Zofa Fossa. Oblikovanje Aurélien Barbry za COR. Foto: Žurnal24 Zofa Fossa. Oblikovanje Aurélien Barbry za COR. Foto: Žurnal24 Kolekcija svetil For Your Personal Definition. Oblikovanje: Shiro Inoue. Foto: Žurnal24 Kolekcija svetil For Your Personal Definition. Oblikovanje: Shiro Inoue. Foto: Žurnal24 Kolekcija svetil For Your Personal Definition. Oblikovanje: Shiro Inoue. Foto: Žurnal24 Kozarci Boules. Oblikovanje: Ingrid Ruegemer, Absolute Appetite. Foto: Žurnal24 Ožemalnik citrusov Citrange. Oblikovanje: Quentin de Coster. Foto: Žurnal24 Ožemalnik citrusov Citrange. Oblikovanje: Quentin de Coster. Foto: Žurnal24 Kozarci Boules. Oblikovanje: Ingrid Ruegemer, Absolute Appetite. Foto: Žurnal24 Kozarci Boules. Oblikovanje: Ingrid Ruegemer, Absolute Appetite. Foto: Žurnal24 Ožemalnik citrusov Citrange. Oblikovanje: Quentin de Coster. Foto: Žurnal24 Ožemalnik citrusov Citrange. Oblikovanje: Quentin de Coster. Foto: Žurnal24 Kljukice za perilo Crocodile Pegs. Oblikovanje: Mark Marzouk, M-Design. Foto: Žurnal24 Kljukice za perilo Crocodile Pegs. Oblikovanje: Mark Marzouk, M-Design. Foto: Žurnal24 Stol Revive Chair. Oblikovanje: Meng-Jung Chuang. Foto: Žurnal24 Stol Revive Chair. Oblikovanje: Meng-Jung Chuang. Foto: Žurnal24 Stolčki/omarice A-Z Stools. Oblikovanje: Sascha Grewe. Foto: Žurnal24 Stropna lučk Five Pack. Oblikovanje: Alex Schmid. Foto: Žurnal24 Stropna lučk Five Pack. Oblikovanje: Alex Schmid. Foto: Žurnal24 Stropna lučk Five Pack. Oblikovanje: Alex Schmid. Foto: Žurnal24 Nožek Chop. Oblikovanje: Lucid Pevere Studio za Norman Copenhagen. Foto: Žurnal24 Nožek Chop. Oblikovanje: Lucid Pevere Studio za Norman Copenhagen. Foto: Žurnal24 Nožek Chop. Oblikovanje: Lucid Pevere Studio za Norman Copenhagen. Foto: Žurnal24 Lučka Eloise Sconce. Oblikovanje: Thomaspaul.
Kozarec, ki se ziblje, luč, ki se na steno privije, in stol za nosečnice – vrača se deset stvari, ki vas poskušajo vsaj malo presenetiti ali nasmejati.
Oglej si celoten članek

Za zofo Fossa so zapisali, da "je demokratična, saj je lahko karkoli" – ni le zofa, ampak je lahko počivalnik, postelja ... Nasloni se namreč premikajo po želji. Precej bolj nenavadne oblike je Revive Chair, stol, ki je namenjen nosečnicam. Njegov oblikovalec je stolu, ki je dovolj velik, da je udoben tudi za tiste, ki so tik pred porodom, dodal zeleno in modro osvetljavo, ki naj bi nosečnice pomirjala.

Od A do Z
A-Z Stools je simpatična kolekcija nizkega in barvitega pohištva, namenjenega sedenju in shranjevanju stvari. Kot sporoča ime, so kolekcijo navdihnile črke abecede. Kozarci Boules so posebni, ker se zibljejo, a nikoli ne prevrnejo, nožek Chop, ker je okrogel in "oblečen" v gumo, kljukice za perilo Crocodile Pegs sumljivo spominjajo na krokodilovo čeljust, ožemalnik za citruse Citrange pa je "dvojen" – za velike in majhne citruse.

Svetloba!
Stenske luči, ki so del kolekcije For Your Personal Definition, se na steno preprosto privije. Stropna luč Five Pack se raztegne kot harmonika, lučka Eloise Sconce pa očara z barvo in vzorcem. Deseterico poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.