Deset zanimivosti o osebah, rojenih avgusta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
To so značilnosti oseb, rojenih v avgustu, torej levov in devic …
Oglej si celoten članek

Zanesljivi, močni in organizirani. Levi so tako fizično kot mentalno zelo močni, ponosni in karizmatični. Device pa organizirane, natančne, praktične in zanesljive. Prav tako karizmatične, a na drugačen način kot levi.

Rojeni vodje. Prav zaradi karizme in zaupanja so osebe rojene v avgustu pogosto na vodilnih položajih.

Medosebno kompatibilni. Levom vlada sonce, so zelo realni, Device pa upravlja Merkur, zato so odlične v komunikaciji in koordinaciji. Te dve znamenji se odlično ujameta in dopolnjujeta. 

Magazin Astrologija: Previdno pri moških, ki so rojeni v tem znamenju

Ne ujemajo se z vodnarji in ribami. Med levi, devicami in vodnarji ter ribami pogosto prihaja do nestrinjan. Njihovi medosebni odnosi pa so lahko velik izziv.

Zelo pametni, toda trmasti. Zaradi svojega močnega značaja in inteligence so osebe, rojene v avgustu, pogosto zelo trmaste.

Ljubijo pozornost. Predvsem levi so radi v središču pozornosti. So zelo ustvarjalni in ne marajo pravil, zato se pogosto odločijo za umetniški poklic. Njihova karizma privlači zabavno industrijo. 

Na splošno so zelo dobri učitelji. Tako v učilnici kot v življenju. To jim pomaga pri vsaki karieri, ki jo izberejo. Prav tako pa so odlični učitelji, ker imajo to t.i. naravno oblast. 

Magazin Deset stvari, ki močnih žensk ne spravijo iz tira

Povezani z enako rastlino in kamnom. Roža obeh avgustovskih znamenj je gladiola, kamen pa peridot, ki ga zaradi značilne zelene barve pogosto zamenjajo za smaragd. 

Zadnji poletni otroci. Avgust je zadnji pravi poletni mesec, zato imajo levi in device pogosto lepa poletna imena. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.