Deset ženskih napak pri seksu

Foto: Žurnal24 Zapeljevanje partnerja na osamljeni plaži? Čim večkrat!
Slab seks oziroma seks, ki ne osrečuje in ne zadovoljuje, je pogost razlog za konec ljubezenske zveze.
Oglej si celoten članek

Ženske v postelji delajo drugačne napake kot moški. O desetih pogostih napakah žensk pri seksu je spregovoril seksualni terapevt Chuck Altmix. Čeprav se vam zdi, da vse veste in vse delate prav, se morda prepoznate v kakšni od spodnjih vrstic.

Pomanjkanje seksualne komunikacije. Moški ne znajo brati misli. Morebitne skrite želje in fantazije partnerju povejte, saj sam od sebe najverjetneje ne bo uganil, kaj se plete v vaši glavi.

Skrivanje poželenja. Ženske vzgajajo, da so zadržane punčke, dekleta in ženske, ki naj bi se vedno lepo vedle. Med seksom pozabite na vzgojo, stroge poglede mame in babice ter pokažite, da v spolnosti uživate. Dajte pobudo, igrajte se, eksperimentirajte ...

Pričakovanje, da moški razmišljajo kot ženske. Veliko žensk seks enači z romantiko in ljubeznijo. A moški za seks ne potrebujejo romantike, ampak včasih želijo samo fizično zadovoljitev. Brez romantične večerje, kina in dolge predigre. Včasih mu ugodite in razmišljajte po moško.

Zavračanje novega in drugačnega. Ne bojte se poskusiti novih stvari. Kdor ne poskusi, ne ve, kako dobro je. Ne zgražajte se, če vam predlaga seks v avtu ali na travniku. Ne omedlite, če si zaželi, da za pol ure postanete medicinska sestra ali učiteljica. Morda vam bo celo všeč.

Mislite, da je on odgovoren za vaš orgazem. Mnoge ženske verjamejo, da jih je "moški dolžan pripeljati do orgazma". Moškega sicer nič ne razveseli bolj kot ženski orgazem, a sam njenega orgazma ne more pričarati. Pomagajte mu! In če konča pred vami, ga napeljite, da pomaga do konca tudi vam.

Seks kot orožje. To je najslabša stvar, ki jo ženska lahko naredi. Zavračanje seksa, ker je partner naredil nekaj narobe, praviloma vodi k poslabšanju odnosa. Nikoli ne izsiljujte moškega s seksom!

Izogibanje pomiritvenemu seksu. Pomiritveni seks partnerjema pomaga, da se spet zbližata. Strast je po prepiru običajno na najvišji ravni, zato to izkoristite. Ne zaspite sprti – ljubezen vedno premaga vojno.

Kritiziranje moškega. V nasprotju z ženskami moški kritizirajo bolj neposredno. Ženske, ki rade in pogosto kritizirajo svojega moškega, pa se velikokrat bojijo biti neposredne. Ne povedo vsega, kar jih teži in moti, zato se jim dogaja, da rečejo nekaj napačnega, kar partnerja mimogrede prizadene. Moški, ki jih partnerice veliko kritizirajo, postanejo bolj rezervirani in bežijo od intimnosti. Vse, kar vam gre na živce, mu zato povejte iskreno, a brez žaljenja.

Prenežno "razmerje" s penisom. Z moškim spolovilom ni treba ravnati kot z nežno cvetlico. Moški imajo načeloma radi "močnejši prijem". Če mislite, da ste pregrobe (kar se sicer zgodi redko), ga vprašajte, kako mu je všeč.

Oralni seks je tabu. Veliko parov se ne gre oralnega seksa. Največkrat zato, ker njej ni všeč. Skoraj vsi moški pa oralni seks obožujejo. Če ste vi proti, on pa za, koristi pogovor. Povejte, kaj in zakaj imate radi ter česa ne. Oralni seks pa skoraj vedno prinaša velik užitek obema. In vaja dela mojstra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.