Deteljica Denisove majice ni komentirala

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Ste opazili, kakšno hudomušno majico je na finalu šova Kmetija: Nov začetek nosil Denis Toplak?
Oglej si celoten članek

Majico, na kateri kralj Denis urinira na triperesno deteljico, so si zamislili njegovi prijatelji. "S sabo sem imel deset majic, ki sem jih razdelil. Med drugim si jo je zaželel tudi Andrej Z.,“ je za Žurnal24 povedal Denis in dodal, da Kristina, Lara in Žana majice niso komentirale.

Tako kot tudi ne Denisove geste, ko jim je takoj po zmagi pokazal oba sredinca. "Naredil sem to, kar je Lara naredila meni, ko so se vrnili na kmetijo in me 24 ur na dan zafrkavali,“ je nečedno dejanje priznal Štajerec ter poudaril, da so dekleta v njegovem življenju že potonila v pozabo.

Sicer pa se Denis pripravlaj na nove podvige. Med drugim se namerava prijavite tudi v resničnostna šova Bar in Big Borther. Več o tem tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.