Devet sončnih za vaš dom

Foto: 1001 dar Cekar Nest, 14,95 € Foto: design-3000.de Obešalnik Drop pulpo, 59 € Foto: Fridolina Papirčki za mafine, 2,90 € Foto: design-3000.de Dvojni svečnik, 69,95 € Foto: Tapete dekor Nabiralnik, 86,90 € Foto: Vesela hiša Deska HAZEL, 9,65 € Foto: Majin atelje Lesen pladenj in podstavek za prenosnik, 40 € Foto: Ikea Stol, 19,99 € Foto: Leonardo dekor Svetilka Pylones, 55,90 €
Poletje je na vrhuncu, če sonca še vedno nimate dovolj, ga vnesite v dom z mini detajli.
Oglej si celoten članek

Rumena je barva, ki bo v vaš dom prinesla pozitivno energijo in toplino. Barva sončne svetlobe bo razsvetlila vsak kotiček, zato je še posebno primerna v temačnih prostorih z malo dnevne svetlobe. Po feng šuju rumena krepi našo samozavest, zato po njej posezite pogumno in brez strahu. Če je ne želite na steni ali pohištvu, bodo dovolj že male podrobnosti ki bodo poskrbele za svetel in vesel dom.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.