Deževnikarji, v napad na hrošče!

Foto: Boštjan Lah, Lutkovno gledališče Maribor
Foto: Boštjan Lah, Lutkovno gledališče Maribor
Zjutraj razveselite svoje otroke in jih ob 10. uri peljite na ogled lutkovne predstave Deževnikarji, ki jo bodo uprizorili v Lutkovnem gledališču Maribor.
Oglej si celoten članek

Nik in njegovi sošolci v Deževnikarski visoki šoli morajo opraviti zadnjo nalogo, preden postanejo pravi deževnikarji - raziskovalci zunanjega sveta. Naloga jim spodleti in kmalu zatem hitri hrošči pod vodstvom Polhrošča na proslavi v Deževnigradu ugrabijo slavno pevko Truščico. Kdo bo rešil Truščico in premagal hrošče? In kaj ima s tem opraviti sladka lepljiva snov?

Špela Kuclar je pogledala globoko v deževniške rove in tam odkrila povsem nov svet. Opisala ga je v treh napetih zgodbah. Dve sta izšli v slikanicah z naslovi Kako postati deževnikar ter Glistosrbeži in lepljiva snov, tretja – Napad hroščev – pa je najprej zaživela na lutkovnem odru.

Vstop je prost!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.