Diablo Cody bo še pokazala hudiča

Foto: Žurnal24 Diablo nima dlake na jeziku.
Samopubliciteta je bolj razširjena, kot si marsikdo misli. Zadnji dokaz za to je oskarjevka Diablo Cody, ki je razkrila vir, ki je objavil njene gole fotografije na spletu.
Oglej si celoten članek

Posnetki razgaljene oskarjevke Diablo Cody niso pricurljali v javnost po naključju. Codyjeva je priznala, da jih je razposlala kar sama.

Nekdanja striptizeta, ki je za svoj scenarij za film Juno dobila oskarja, je priznala, da njene gole fotografije na internetu niso pristale po naključju. "Mislila sem, da je golota škandalozna le, če fotografije objavi maščevalen nekdanji partner ali kakšna podlasica," je bila nad odzivom presenečena Codyjeva.

Codyjeva je slike objavila že pred enim letom, njena zmaga na oskarjih pa jih je spet privabila na plano. Čeprav je javnost poznala njeno preteklost, je objava njenih golih fotografij povzročila pravi mali vihar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.