Diamantki služita s pranjem avtomobilov

Foto: Planet TV DA ŠOV Foto: Planet TV DA ŠOV Foto: Planet TV DA ŠOV Foto: Planet TV DA ŠOV Foto: Planet TV DA ŠOV Foto: Planet TV DA ŠOV Foto: Planet TV DA ŠOV Foto: Planet TV DA ŠOV
Lepotici proti junakoma, kdo bo zaslužil več?
Oglej si celoten članek

Seksi Doroteja Premužič in Katarina Benček sta z Rankom in Bricljem iz DA šova tekmovali v pranju avtomobilov. Kdo ujame več poželjivih pogledov, kdo kot pralec avtomobilov zasluži več in kdo je tisti, ki mu naključni obiskovalci raje zaupajo svoje jeklene konjičke. Dve pomanjkljivo oblečeni dekleti ali dva ravno tako pomanjkljivo oblečena junaka? Izid lahko preverite v avtomobilistično obarvani oddaji DA šov, ki bo na sporedu ta četrtek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:19 7. Junij 2013.

    rd bi jih vidu brez make up-a. še posebej uno k je mal bolj špehasta..šminka kot drakula..še vedno je natural …

  • 22:23 4. Junij 2013.

    KDO sta sploh ti dve ženski no ?!?!?

  • 19:46 4. Junij 2013.

    sama plastika, a sploh vejo kako lepe so naravne? :)))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.