Diana izgubila 26 kg in si povečala prsi

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Diana Savski, prva izpadla tekmovalka iz šova Big Brother, ima za seboj neverjetno preobrazbo.
Oglej si celoten članek

23-letna Diana je bila še pred kratkim kar 26 kilogramov težja kot danes. S pomočjo telovadbe in zdrave prehrane je do cilja prišla v dveh letih. "Samo odločiti se moraš in počistiti v glavi, pa je vse možno," pravi Diana, ki  ji je do želenih rezultatov pomagal tudi lepotni kirurg.

"Ko sem v dveh letih izgubila precej kilogramov, prsi niso bile več takšne kot prej, zato sem se odločila za povečavo," nam je izdala, na vprašanje, ali bi si popravila še kakšen del telesa, pa odgovorila: "Nikoli ne reci nikoli. Pustite se presenetiti"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.