Dianina astrologinja o Harryjevi hčerki: Povezuje ju več kot le ime

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Debbie Frank je princesa Diana slepo zaupala.
Oglej si celoten članek

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor se je rodila 4. junija 2021 ob 11.40 v bolnišnici v Santa Barbari, sta sporočila zakonca Sussex, ki sta hčerko poimenovala po kraljici in princesi Diani.

Debbie Frank, ki je Lady Di zelo dobro poznala, saj je bila od leta 1989 in vse do njene smrti njena osebna astrologinja, je ne podlagi rojstnih podatkov pogledala v zvezde in ugotovila, da Lili in njeno pokojno babico združuje več kot le ime. 

Mala princeska je rojena v znamenju dvojčkov, ki so ponavadi zelo zgovorni. "Njen značaj bo privlačen. Ascendent je v levu, tako kot pri Charlesu, Camilli in Kate, kar pomeni, da lahko tudi ona postane zvezda,“ je povedala astrologinja in dodala: "Njena pokojna babica Diana je bila rojena v znamenju raka. Njena čustvena inteligenca je bila zelo visoka. Raki radi skrbijo za druge in lahko se zgodi, da bo tudi mala Lili svojo energijo usmerjala v skrb za druge.“

Frank, ki je prepričana, da bi Diano Harryjeva gesta, da hčer poimenuje po njej, globoko ganila, še meni, da se bo princeska dobro razumela s svojim bratom. Kljub temu med njima ne bo vedno vse potekalo gladko … "Lilijina Luna je v ovnu. V njeni naravi je, da mora dobiti vse, kar si želi, in to zelo hitro. S svojo gospodovalnostjo bi si lahko podredila umirjenega Archieja, ki je rojen v znamenju bika.“

V istem znamenju je rojena tudi kraljica. "Biki in dvojčki so si zelo različni. Biki so potrpežljivi in stabilni, dvojčki razigrani in zgovorni.“ Frank poudarja, da to ne pomeni, da se kraljica s pravnukinjo ne bo razumela. V istem znamenju kot Lili je bil namreč rojen tudi kraljičin mož. "Morda jo bo znala nasmejati na enak način,“ je še dodala astrologinja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:24 17. Junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.