"Diano je ubila policija"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Oče pokojnega Dodija Al-Fayeda sumi, da je bila princesa Diana ubita. Enakega mnenja je njen sin, princ William.
Oglej si celoten članek

Družina in prijatelji ostrostrelca Dannyja Nightingala trdijo, da so vojaška policija, ministrstvo za obrambo in tožilstvo pred dvema letoma prejeli pisne dokaze, da je princeso Diano ubila britanska policija.
 
Njegovih trditev nihče iz državnih služb še ni potrdil, vanje pa verjame Mohamed Al-Fayed, oče pokojnega sina Dodija. Ta je bil z Diano v avtomobilu, ko sta oba umrla v prometni nesreči leta 1997. "Vsi mislijo, da sem nor, ker že 16 let ponavljam, da je nekdo organiziral umor mojega sina Dodija in Diane," pravi egiptovski magnat, 84-letni Mohamed Al-Fayed.

Mohamed je prepričan, da je prometno nesrečo zakrivila kraljeva družina, ker je nasprotovala zvezi princese in egiptovskega bogataša. Čeprav princ William nikoli ni v javnosti spregovoril o materini smrti, Al-Fayed trdi, da mu je princ zaupal, da tudi sam sumi, da je šlo za umor. "Družina me sovraži, ker iščem resnico. Z Williamom sva na vezi. Povabil me je celo na poroko, vendar nisem šel, ker je bila kraljica proti," je še povedal Mohamed.

Ostrostrelec Nightingale v pismu zatruje, da je Diano in Dodija ubila vojska, država pa je vse poskušala prikriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.