DiCaprio bo junak v risanem filmu

Foto: Žurnal24 Leonardo DiCaprio bo prihodnje leto predstavil še en film - Shutter Island Marti
No, Leonardo bo risanemu junaku posodil zgolj glas. A gre za njegovo prvo vlogo v risanem filmu.
Oglej si celoten članek

Leonardo DiCaprio se bo v vlogi sneženega Jacka Frosta boril ob boku nekaterim otroškim junakom: Božičku, Zobni vili in Velikonočnem zajčku. Združili bodo moči in v risanem filmu The Guardians (Varuhi, op. prev.) poskušali premagati zlobnega duha Pitcha. Režiser Peter Ramsey je pojasnil, da je scenarij nastal po knjižni predlogi Varuhi otroštva pisatelja Williama Joycea.

Film snemajo v studiu Dream Works, kjer je nastal tudi Shrek. Ameriški kinematografi ga bodo začeli prikazovati konec leta 2010.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.