DiCaprio bo v Beogradu iskal žensko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Leonardo DiCaprio maja prihaja v Beograd na prav posebno misijo.
Oglej si celoten članek

Leonardo DiCaprio upa, da mu bo Beograd lahko dal, kar išče. Maja naj bi nekaj dni preživel v srbski prestolnici, kjer bo iskal primerna prizorišča za snemanje filma Robin Hood. "Leo se ukvarja tudi s produciranjem. Dober prijatelj ga je nagovoril, da obišče Beograd, saj bi tu lahko našel primerne lokacije za snemanje. Trenutno pripravlja dva filma, med drugim Robin Hooda, ki bi ga lahko delno posneli v Srbiji,“ je za Kurir povedal vir. 

Poleg lokacij bo DiCaprio iskal tudi igralke. Na zaprto avdicijo naj bi povabil nekatere srbske igralke, lepotice in manekenke, da se preizkusijo za manjšo vlogo v filmu. Obisk v Beogradu pa ne bo namenjen samo delu, temveč tudi zabavi. Igralec naj bi se udeležil rojstnodnevne zabave prijateljevega dekleta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.