DiCaprio najuspešnejši igralec v 2010

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet) Foto: Žurnal24 Leonardo DiCaprio Foto: Žurnal24 Mia Wasikowska Foto: Žurnal24 Johnny je nazadnje posnel film Turist, v katerem je zaigral ob Angelini Jolie. ( Foto: Žurnal24 Robert Downey Jr. Foto: Žurnal24 Daniel Radcliffe Foto: Žurnal24 Robert Pattinson Foto: Žurnal24 Kristen Stewart Foto: Žurnal24 Sam Worthington Foto: Žurnal24 Jaden Smith Foto: Žurnal24 Jackie Chan
Revija Forbes je objavila lestvico najuspešnejših igralcev v letu 2010. Prvo mesto je zasedel Leonardo DiCaprio, ki si je naziv zaslužil zaradi svoje igre v filmu Zlovešči otok in Izvor.
Oglej si celoten članek

Zlovešči otok in Izvor sta bila ena izmed najuspešnejših filmov letošnjega leta, kar je Leonarda potisnilo na sam vrh lestvice revije Forbes. Seznam najuspešnejših igralcev so namreč sestavili tako, da so pogledali, kateri filmi so letos zaslužili največ in nato na lestvico uvrstili njihove glavne igralce.

 

Na drugem mestu je pristala igralka Mia Wasikowska, ki si je položaj na lestvici zaslužila s filmom Alica v čudežni deželi, sledi ji Johnny Depp, ki je nastopil v istem filmu. V zavihku Galerija pa si oglejte, kateri igralci so se še znašli na seznamu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.