DiCaprio razdrl zvezdniški zakon?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Leonardo DiCaprio in manekenka Miranda Kerr naj bi se zagrela drug za drugega.
Oglej si celoten članek

Mirando, ki je že dve leti poročena z igralcem Orlandom Bloomom, in Lea so opazili v New Yorku, kjer naj bi si v uho šepetala nežnosti in žurala do jutranjih ur. Naklonjenosti menda nista prav nič skrivala. Kot je povedala priča, je Miranda v nekem baru svoje noge položila čez DiCaprijeve. "Ves večer sta se intenzivno pogovarjala," pravi vir.

Zvezdnika naj bi se zbližala na igralčevi rojstnodnevni zabavi, na kateri so z njim med drugim nazdravili tudi Cameron Diaz, Beyoncé, Jay-Z in Robert De Niro. Miranda pa je bila edina od zveznic, ki je na zabavi ostala do jutranjih ur.

Prijatelj avstralske manekenke pa je zatrdil, da je Miranda svojemu Orlandu zvesta. Igralca trenutno ni, saj snema film, pri svoji družini pa bo med božičnimi prazniki. "Leo in Orlando sta prijatelja. Miranda in Leo sta prijatelja. Nič se ne dogaja."



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.