DiCaprio žaluje za Glorio

Foto: Žurnal24 DiCaprio se Glorie spominja kot zelo močne ženske. (Foto: EPA)
Leonardo DiCaprio obžaluje smrt soigralke Glorie Stuart, ki je umrla v 100. letu starosti.
Oglej si celoten članek

"Gloria je bila močna ženska tako pred kamerami kot tudi za njimi. Bila je neverjetno ljubka oseba, fantastična igralka in ženska, ki se je vedno borila za tisto, v kar je verjela," je povedal DiCaprio. "Bila je ena zadnjih igralk iz zlate dobe Hollywooda. Počaščen sem, ker sem lahko sodeloval z njo. Vsi jo bomo pogrešali," je dodal DiCaprio.

Gloria Stuart
je leta 1997 v Titaniku odigrala vlogo Rose v poznejših letih, njeno mlajšo verzijo pa je upodobila Kate Winslet. Svojo kariero je Gloria začela v 30. letih prejšnjega stoletja, igrala pa je v več kot 40 filmih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.