Didžej: "Ne zaslužimo toliko!"

Foto: EPA
Foto: EPA
Najbogatejši didžeji. Tiësto na vrhu seznama revije Forbes.
Oglej si celoten članek

Dance glasba. Revija Forbes je objavila še en seznam največjih zaslužkarjev in ga poimenovala Electronic Cash Kings. Lotili so se didžejev oziroma izvajalcev elektronske oziroma plesne glasbe. Na prvem mestu je z 22 milijoni ameriških dolarjev zaslužka na leto pristal Tiësto.

Na 2. mestu je Skrillex s 15 milijoni, na 3. kolektiv Swedish House Mafia s 14, na 4. pa David Guetta s 13,5 milijona. Na 6. mestu je z 11,5 milijona na leto pristal DeadMau5, ki pa se je na lestvico odzval z besedami, da mu do tega zneska manjka devet milijonov in da nihče ne zasluži toliko.

Plesna revija DJ Mag je oktobra objavila novo lestvico najboljših didžejev na svetu. Letos je prvo mesto pripadlo Nizozemcu Arminu van Buurenu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.