Dieta Melanie Trump: Ne boste verjeli, katera je njena najljubša pijača!

Foto: Profimedia Melania Trump
Bi rekli, da je to pijača, ki jo rada pije?
Oglej si celoten članek

Melania Trump ima postavo, ki ji jo zavidajo tako starejša kot tudi mlajša dekleta. In v čem je skrivnost? Kako se prehranjuje prva dama Združenih držav Amerike slovenskih korenin? Pred nekaj časa je reviji GQ zaupala, kakšen je njen jedilnik.

Melania naj bi se trudila, da dnevno poje vsaj sedem enot sadja, a pravi, da je treba poslušati telo in da včasih poje tudi košček čokolade. "Nikoli ne jem prigrizkov, vedno jem redno. Če pa mi zadiši kaj manjšega, pojem kakšno sadje ali košček čokolade. Menim, da telo potrebuje tudi to. Dobro je, da svoje telo poslušamo. Če ti nekaj zadiši, to pojej, a s tem ne pretiravaj. Dokler pregrehe uravnovesiš z zdravo prehrano, je v redu,“ je za Closer povedala Melania.

Njena najljubša jed pa je gratiniran piščanec s parmezanom v neki prestižni newyorški restavraciji. In najljubša pijača? Kot piše britanski Express naj bi to bila dietna coca-cola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 02:30 18. November 2017.

    o v

  • 02:30 18. November 2017.

    a

  • 02:29 18. November 2017.

    ko ne bo komunistof pa pride na obisk bosnđerske države . . .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.