Dildo po pomoti pristal v anusu

Foto: Žurnal24 Linda Maree Naggs
Striptizeta Linda Maree Naggs ni posilila stranke, je sklenila avstralska porota.
Oglej si celoten članek

V avstralskem Melbournu se je zgodila nezaslišana stvar. Skupina moških je priredila zabavo, na katero je povabila striptizeto. Prišla je 40-letna Linda Maree Naggs in s sabo prinesla svoj rožnat dildo. Zabava je bila na vrhuncu, moški razgreti in napiti. Linda je k sebi povlekla enega od gostov, ki se je s sodelovanjem strinjal. Najprej ga je slekla, nato pa ga je namestila v pasji položaj. Z vsem se je strinjal, a Lindo opozoril, naj dildo ne vstavlja v njegov anus.

In, ne boste verjeli, zgodilo se je ravno to. Dildo je zdrsnil v prepovedano območje. "Bil sem jezen. Čutil sem, da je nekaj tam spodaj. Ona je ves čas ponavljala, da je to le šala, a jaz sem vedel, da nekaj ni v redu," je povedala žrtev, ki se je ranjena zavlekla v stranišče, od koder se je vrnila z okrvavljenim robčkom.

40-letnico je moški obtožil posilstva in jo tožil, porota pa je striptizeto spoznala za nedolžno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.