Direkt v finale

Foto: Žurnal24 turbo angels menart
Po tem, ko so na festivalu Marco Polo na Korčuli že osvojili nagrado, so prejeli še povabilo na makedonski festival Ohridfest.
Oglej si celoten članek

hTurboti bodo na festivalu s slovensko verzijo pesmi Na Bahame zastopali barve Slovenije. © Menart

 
Na enega največjih mednarodnih balkanskih festivalov so bili sprejeti direktno v finalni večer, kjer bodo s slovensko verzijo pesmi Na Bahame zastopali barve Slovenije.

Festival se prične danes, ko bo na sporedu prvi polfinalni večer, drugi mu bo sledil v petek, na njem pa nastopa veliko število zvezd, ki jih poznamo tudi iz nastopov na Evroviziji, kjer zastopajo barve Srbije, Makedonije, Hrvaške in drugih.

Najboljši na obeh polfinalnih večerih se uvrstijo v sobotni finale, kjer bodo nastopili tudi naši Turbo Angelsi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.