Diskretni znaki, da ste odlični v postelji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Preberite si, kateri so znaki, ki kažejo na to, da ste med rjuhami odličen ljubimec.
Oglej si celoten članek

Ste empatični

Nekdo, ki je zunaj spalnice pozoren na čustva drugih ljudi, je najbrž pozoren tudi v spalnici. Moški, ki upošteva 'navodila' ženske, kdaj naj bo seks hitrejši, počasnejši in podobno, bo ženske hitreje popeljal do orgazma kot tisti, ki je ponosen na svoje tehnike in se pred žensko postavlja, da je mojster seksa.

Dobro se poljubljate

Bralec je na priljubljeni spletni srani Reddit pojasnil, da je nekdo, ki se agresivno poljublja, najverjetneje takšen tudi v postelji. Torej, slab poljub, slab seks.

Ste samozavestni

Samozavest je zelo seksi in ženske, ki so samozavestne pri vsakdanjih opravilih, so takšne najverjetneje tudi v postelji.

Odlični ste pri ljubkovanju mačk

Kdor je pozoren do mačk in jih nežno boža in ljubkuje, je dober ljubimec. Takšen moški zna dajati pozornost in je pripravljen na to, da vam ugodi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.