Diva Ben Affleck

Foto: Žurnal24 Ben kljub temu ni ušel vsem. Ujel ga je namreč naš fotograf. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Igralec Ben Affleck je s svojim prihodom v Slovenijo dokazal, da se lahko tudi moški obnašajo kot dive.
Oglej si celoten članek

Prišel je prezgodaj, izginil v hotelu in se izognil rdeči preprogi pred Gospodarskim razstaviščem, kjer je potekal elitni sprejem Diners Cluba. Tako bi lahko v enem stavku opisali prihod oskarjevca Bena Afflecka – vsaj z vidika medijev in javnosti.

Vse se je začelo na ljubljanskem letališču, kjer je Affleck pošteno presenetil medije, saj je prispel kar pol ure pred napovedanim prihodom. Njegovo zasebno letalo pa ni pristalo na običajni stezi, ampak na vojaškem letališču, ki je zaprto za drug promet. Visokorasli temnolasec naj bi se nato usedel na zadnje sedeže temnomodre limuzine in se v spremstvu varnostnikov odpeljal proti Hotelu Ljubljana & Spa (nekdanji hotel Domina), kjer se je nastanil v predsedniškem apartmaju.

Med redkimi, ki so ga imeli čast videti, so bili zaposleni v hotelski čistilnici, kjer je pustil svojo obleko. Nato si je naročil sendviče in počakal na gala prireditev. Tam bi se – kot je zapisano v pogodbi – moral zadržati najmanj uro in pol, za svoj dragoceni čas pa naj bi prejel 100 tisoč evrov.

Naomi veliko manj muhasta
Diners Club Slovenija je na gala zabave za svoje obstoječe in morebitne nove imetnike plačilno-kreditne kartice Diners Club Exclusive privabil že mnogo znanih obrazov, med drugim tudi mater vseh div in muhastih zvezdnic, manekenko Naomi Campbell, ki pa je očitno pred prihodom vzela pomirjevalo, saj je bila za javnost veliko dostopnejša kot Affleck, ki se je menda skrival iz varnostnih razlogov. Zato mu je družbo delal tudi Danijel Praštalo, šef razvpite varnostne agencije Vip, ki je pred nekaj tedni začasno izgubila licenco za varovanje. Slednji je po Afflecka odletel celo v Los Angeles in ga spremljal v Ljubljano.

Na rdeči preprogi tako ni bilo hollywoodskega blišča, je bila pa polna slovenske družabne smetane. Prireditev je vodila slovenska igralka Pia Zemljič. Častnega gosta sta nagovorila namestnica direktorja Diners Cluba Barbara Lovše in ljubljanski župan Zoran Janković, med posebnimi gosti pa je bil tudi novi predsednik države Danilo Türk, ki je v spremstvu direktorja Diners Cluba Tomaža Lovšeta naznanil začetek glavnega dela programa.

Gostje so lahko na gala dogodku licitirali za tri Affleckove osebne filmske predmete, in sicer podpisan plakat, podpisan izvod scenarija in posebno izdajo filma Good Will Hunting na DVD-ju z neobjavljenimi prizori s snemanja iz zakulisja, ter unikatne čevlje z idrijsko čipko oblikovalke Alje Novak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.