Diyala osvojila zlatno kooglo

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Hrvaška raperka Diyala je osvojila zlatno kooglo za najboljšo izvajalko leta in premagala drugo nominiranko Josipo Lisac.
Oglej si celoten članek

Za gledanje te vsebine potrebuješ Flash Player.

Na Hrvaškem so podelili glasbene nagrade zlatna koogla. Med nominirankami za najboljšo žensko izvajalko leta sta bili tudi Josipa Lisac in mlada raperka Diyala , ki ji je bilo v veliko čast že to, da je nominirana z legendo, kot je Josipa.

Diyala, ki je pred kratkim izdala svoj prvenec Rapstract, je bila nominirana že drugič. Pred dvema letoma je bila namreč nominirana v kategoriji novincev. Letos pa je Diyala očitno resnično navdušila in odnesla priznanje za najboljšo žensko izvajalko leta. V moški kategoriji je šla nagrada v roke žal pokojnemu Dinu Dvorniku , nagrado pa sta prevzeli žena in hči.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.