DJ Bob Sinclar v Sloveniji

Foto: Žurnal24 Bob je samozavesten: "Vedno naredim dober party!"
Bob Sinclar se vrača v Slovenijo. Nastopil bo sredi junija, z malo sreče pa se lahko zastonj zavrtite ob njegovih zvokih.
Oglej si celoten članek
Bob Sinclar je mnogim znan kot pop izvajalec, saj njegove himne prepeva nova generacija – Love Generation. DJ, ki mu na vsakem koraku lepijo etiketo "superstar", je začel kot vsi drugi – prve plošče je miksal v svoji spalnici. In medtem, ko jih drugi danes še vedno vrtijo v spalnici, jih Bob vrti v spalnicah Playboyeve vile.

 

Podarjamo vstopnice!

Z malo sreče si lahko koncert DJ tudi ogledate! Sodelujte v nagradni igri!

Sinclar dobro ve, kako se vrti svet šovbiznisa. Zaveda se, da drugi didžeji hodijo k njemu na plesišče po lekcije, ve pa tudi, da so poleg magičnih prstov pomembni tudi izklesani bicepsi.

Biti popoln zanj pomeni odvzeti prvo mesto Madonni in Christini Aguilera na lestvici Billboard Dance, vmes pobrati nagrado za najboljšega DJ leta, imeti uradno himno na lanskoletnem Fifa SP, biti nominiran za grammyja in se ob vsem tem po vsem svetu smejati več 10.000-glavim množicam, ki enoglasno žvižgajo napev mega hita World, Hold On.

Bob Sinclar piše novo zgodovino mainstream glasbe. Mimogrede, prvo poglavje je že zdavnaj passé, kajti njegov četrti album Western Dream počenja prav to, kar govori njegovo ime – globalizira oblo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.