DJ-ja pretepli, ker je Despacito predvajal 10-krat

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Čeprav je pesem nedvomni zmagovalec med hiti letošnjega poletja, očitno ni všeč vsem.
Oglej si celoten članek

V španskem mestu Logroño se je v nekem nočnem klubu zgodil hud pretep, kjer so štirje mladeniči napadli DJ-ja.

Mladeniči so med zabavo skočili na oder, kjer je DJ in ga začeli tepsti. Zadali so mu kar nekaj udarcev v telo in v glavo. Varnostniki napadalcev niso mogli kontrolirati, zato so morali poklicati policijo, ta pa je mladeniče odpeljala na policijsko postajo, piše Noticias Hoy. Ko so jih izprašali, kaj se je dogajalo v nočnem klubu in zakaj so napadli DJ-ja, so odgovorili, da so imeli dovolj pesmi Despacito, izvajalca Luisa Fonsija.

Magazin Veste, o čem govori pesem Despacito?

Pesem naj bi DJ predvajal večkrat na noč in ko jo je zavrtel še desetič, je bilo dovolj. Takrat so se odločili napasti ničhudega slutečega DJ-ja. Napadalcev niso kaznovali, izdali so jim le opozorilo, da se sporov ne rešuje s pretepi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:54 16. Julij 2017.

    pravilno

  • 19:52 16. Julij 2017.

    Te fante bi jast povabila na RADIO 1,bi mel dost dela,na tem radiu tud večkat slišiš eno pesem,v eni uri …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.