DJ Umek pljuva po Sazasu

Foto: Žurnal24 DJ Umek je na Facebooku kritiziral Sazas.
Uroš Umek, bolje znan kot DJ Umek, je na Facebooku razkril, da je letos od Sazasa dobil nakazanih le 900 evrov. To je komentiral tudi Ali En, ki trdi, da je za lani od Sazasa dobil nakazanih 270 evrov.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 13. ure je Uroš Umek v status na svojem Facebook profilu zapisal (citiramo nelektorirano): "Za leto 2008 sm dobu od sazasa nakazan 450 eurou in za leto 2009 se je ta številka močno dvignila na 700 euro. Samo tko za orjentacijo - naši slovenski velepevci in skladatelji dobijo 100 000 eurov in seveda tudi več. Sazas krade big big time." To je komentiralo že več deset Umkovih Facebook prijateljev, med njimi tudi raper Dalaj Eegol, nekoč bolje znan kot Ali En, ki je napisal (citiramo nelektorirano): " Uroš zelo sem vesel tvoje objave ... Že tri leta zapovrstjo sem dobival nek pavšal 58,75 EUR ... Zdej pa kar naenkrat za lani 270 EUR ... A me hočjo z drobižem podkupit za nazaj ... V glavnem smo že za nov let 06 napedenal komad SAZAS SAX ...."

V odgovorih, ki jih je Umek namenil komentatorjem omenjenega statusa, je najpopularnejši slovenski didžej zapisal tudi, da se bo iz Sazasa v kratkem izpisal in da (citiramo nelektorirano):"Na naših eventih dejansko prjavlamo plyliste in za svoje komade ki jih vrtimo ne dobim plačano. tko da mamo tud dokaze." Slovenija je tako "bogatejša" še za enega slovenskega glasbenika, ki je svoje nezadovoljstvo s Sazasom pripravljen izraziti tudi v javnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.