DJ Umek: Njegov oče ga je zapustil, ko se je vrnil, ga je še bolj razočaral ...

Naš najboljši didžej Uroš Umek je v intervjuju za Style.Over.Net prvič spregovoril o svojem očetu.
Oglej si celoten članek

Uroš Umek se o svojem zasebnem življenju navadno ne razgovori, a za Style.Over.Net se je dotaknil odnosa s svojim očetom in razkril nekaj podrobnosti iz svojega otroštva.

Razkril je, kdaj ga je oče zapustil in kdaj ga je nazadnje videl, nato pa dejal, da se je nekoč hotel z njim spoprijateljiti le zato, ker je didžej. "Zelo čudno je, da se oče vrne nazaj zaradi slave, čuden priokus." Še več podrobnosti pa izveste v intervjuju za Style.Over.Net, v katerem se je razgovoril tudi o tem, da bi umetna inteligenca lahko kmalu povsem prevzela njegovo delo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.