Dlake se že dvigajo

Foto: Žurnal24 Ali bodo dlake res stale pokonci, bomo videli 15. aprila 2011, ko je napovedana
Krik. Pustite telefon, ne odpirajte vrat in ne poskušajte pobegniti.
Oglej si celoten članek

Četrto nadaljevanje filma Krik bodo začeli snemati že to pomlad. Scenarij in režijo sta tudi tokrat prevzela Kevin Williamson in Wes Craven, v reprizo vlog pa so privolili tudi Neve Campbell, David Arquette in Courteney Cox.

 

Tako rekoč veterani bodo v novem nadaljevanju kričali z novo ekipo igralcev, ki pa še niso naznanjeni. Četrti Krik bo Craven posnel deset let po tretjem, odločitev pa je komentiral z besedami: "Delati s Courteney, Davidom in Neve je bilo super že pred desetimi leti in prepričan sem, da bo tako tudi zdaj. Kevin že končuje scenarij, liki in zgodba bodo energični in izvirni."

 

Dodal je, da bo v filmu kar nekaj dlakepokoncispravljajočih prizorov, ki jih je bilo mogoče videti tudi v prvem Kriku leta 1996.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.