Dnevni horoskop za 30. julij

Foto: Profimedia Horoskop
To vam za vročo nedeljo napovedujejo zvezde ...
Oglej si celoten članek

OVEN

Splošno: 
Pred vami je zanimiva nedelja, ki bo za vas pripravila mnoga presenečenja. Nikar sami sebi ne zapirajte vrat, ampak pogumno stopajte skozi njih. Verjemite, da se vam bodo nove možnosti in priložnosti ponujale same od sebe, če jim boste le dovolili. Na čustvenem področju morate nujno sprožiti spremembo.

Ljubezen: 
Samski ne boste mogli mimo zadev, ki vas že nekaj časa motijo. Oseba, do katere čutite nekaj več, pa pričakuje, da boste šli preko svojih zmožnosti. Tokrat združite več različnih ciljev in izberite drugo pot. Na ljubezenskem področju vezanih se bo dogajalo nekaj, kar ne boste povsem razumeli. Tako hitro, kot bo prišlo, bo tudi minilo. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

Magazin Erotični tedenski horoskop za teden od 24.7. do 30.7.

BIK

Splošno:
Danes ne boste mogli skriti svoje prav narave, ne glede na to, kako močno se boste trudili. Čas je, da se nehate obremenjevati s tem, kako se morate obnašati, ampak si preprosto dovolite, da ste to, kar ste. Le v tem primeru boste ostali zvesti sami sebi in ciljem, ki ste si jih zastavili. 

Ljubezen: 
Vezani boste želeli izvedeti več o partnerjevi preteklosti. Postali boste pozornejši na določene podrobnosti, saj imate v zadnjem času občutek, da se ponavlja stara zgodba, ki zagotovo ne obeta dobrega konca. Samski naredite korak naprej. V ljubezni vas še vedno ovira pretirana in neupravičena negotovost.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: 
Preveč razumsko gledate na celotno situacijo, da bi se lahko kar brezskrbno prepustili dogajanju. Morda je slabo, da toliko analizirate okoliščine. Čas je, da se prepustite in dovolite, da vam življenje samo pokaže pravo pot. Pomembno je le to, da zaupate sebi in višji sili, ki vas vedno pripelje do cilja.

Ljubezen: 
Vezani boste danes razmišljali o spremembah, ki jih želite vnesti v svoje življenje. Spoznali ste, da se vaša veza vrti v krogu, kar vam je dalo misliti. Niste človek, ki bi lahko živel z rutino, zato boste že nocoj uvedli prve spremembe. Srce samskih se bo danes prebudilo. Končno boste dočakali svojih pet minut! Glejte, da ne bo ostalo le pri tem.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK

Splošno: 
Danes boste razmišljali o pomembnem koraku v prihodnosti, ki ga imate namen storiti na čustvenem področju. Morda vam je všeč neka oseba, vendar ne veste, kako bi se ji približali. Po vsej verjetnosti ste po nepotrebnem obremenjeni s tem, saj je jasno, da je privlačnost obojestranska.

Ljubezen: 
Vezani boste ljubezen končno postavili na prvo mesto. Delo potisnite danes v ozadje. Samski se pripravite na pester konec tedna in na nadaljevanje pomembne zgodbe. Vse skupaj se bo zgodilo nepričakovano, zato vam bo še toliko bolj všeč, ker se na vsak način izogibate ponavljanju istih dejanj.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 
Dan, ki je pred vami, vas bo nagradil z mnogimi presenečenji. Nadvse pozitivni boste. Tudi če boste morali prvo polovico dneva preživeti v službi, boste vsaj spoznali pravi pristop, ki vam bo v prihodnje samo pomagal pri uspehu. Z nasmehom se zelo daleč pride, le pogumno naprej.

Ljubezen: 
Vezani boste danes nadaljevali z izpopolnjevanjem vašega razmerja. Prihajajo rezultati, ki vas zagotovo ne bodo razočarali, zato se maksimalno potrudite. Samski boste vsepovsod dobro sprejeti, saj boste izžarevali moč. Ne bojte se srečanja, ki vam bo prineslo zadovoljstvo in srečo. Bodite mirni in optimistični. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno: 
Zavedati se morate, da so sanje eno, resničnost pa je nekaj povsem drugega, zato pazite, da si ne boste delali nepotrebnih utvar. Ostanite zvesti svojim željam, vendar pa naj le-te ne sežejo previsoko. Na čustvenem področju se vam obeta pomembna sprememba, ki vas utegne pošteno razveseliti.

Ljubezen: 
Vezani ne razmišljajte o tem, kaj ste si želeli pred kratkim, ko je bilo vse drugače. Zdaj se morate sprijazniti s tem, kar imate in s tem, da se bo za dobro obeh potrebno še marsičemu odreči. Samskim bo današnje druženje z mlajšim pripadnikom nasprotnega spola prineslo veliko pozitivnega. Danes se boste odločili za nekaj novih načrtov.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno: 
Če ste se nedavno zapletli v nek prepir, ga danes še ne rešujte, saj čas ne bo primeren za to. V ozračje se bo naselil nemir, ki kar ne bo odšel, zato bi bilo dobro, da bi se posvetili stvarem, ki vas pomirijo in ne prebujajte dodatne jeze. Na splošno je pred vami prav prijeten dan, če ga boste le znali dobro izkoristiti.

Ljubezen: 
Vezani boste danes razmišljali o tem, kako bi spremenili oziroma dopolnili in izboljšali trenutno razmerje. Do partnerja bodite obzirni in dobro premislite, katere so vajine skupne točke. Samski boste danes morali paziti, da ne boste prehitro izdali svojih namenov. Premislite o ljubezenski taktiki, ne odzivajte se le na podlagi prvega občutka.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno: 
Danes bo odličen dan za premik ali spremembo. Nikar ne bodite zadovoljni s počivanjem na kavču, ampak pojdite med ljudi. Nedeljo lahko izkoristite tudi za fizično dejavnost. To bo pripomoglo k temu, da bo vaše počutje boljše, hkrati pa boste na tak način tudi najbolje umirili in sprostili duha. 

Ljubezen: 
Vezani ne bodite malodušni, določene zadeve v vajinem razmerju so se pač zataknile. Ohranite mirno kri in poskusite popraviti napake. Tudi samski se danes ne razburjajte zaradi nečesa, kar boste že jutri pozabili. Le tako boste lahko kljubovali težavam, ki se vam v teh dneh obetajo na ljubezenskem področju.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 
V ozračju bo danes nemir, ki bo onemogočal skladno dogovarjanje in zbrano delo. Še dobro, da je nedelja, da se boste lahko mirno posvetili stvarem, ki od vas ne bodo zahtevale posebnih naporov. Pojdite na izlet ali pa se priključite družbi prijateljev, ki vas bo nadvse vesela. Uživajte! 

Ljubezen: 
Vezani boste danes preveč utrujeni, da bi se lahko ustrezno odzvali na partnerjevo provociranje, zato bo lahko prišlo do prepirov. Premislite o tem, ali ste se mu res pripravljeni popolnoma podrediti. Samski, nekdo vam bo ponujal nekaj, kar vam ne bo preveč všeč. Zelo previdno izbirajte besede.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno: 
Današnji dan vam bo prinesel tako nekaj prednosti kot tudi nekaj slabosti. Pripravite se na vzpone in padce. V partnerskem odnosu utegnete biti preobčutljivi, kar bo povzročilo nekaj prepirov. Kljub temu pa boste, če boste le znali uravnovesiti energije, nadvse ljubeči in topli do soljudi. 

Ljubezen: 
Samski se boste morali danes sprijazniti z dejstvom, da niso vse vajeti v vaših rokah. Kljub vsemu poskusite ostati zbrani, vsekakor pa razporedite opravke in ne dovolite, da bi vas karkoli presenetilo. Vezanim se bodo odprla nova vrata. Tako vi kot vaš partner bosta z veseljem zakorakala v novo, bolj prijetno obdobje vajinega življenja. Le pogumno! 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 
Stvarnost bo danes malenkost zamegljena, zato bo omejena tudi vaša zmožnost objektivne presoje. Vendar pa kljub temu ne skrbite, saj bo vaš notranji instinkt kaj kmalu spet prevzel glavno mesto. Dnevi, ki so pred vami, bodo precej naporni, zato danes nujno poskrbite za pravo sprostitev.

Ljubezen: 
Samski se boste danes zavedli, da bi morali ohraniti stike z nekom, ki vam je izredno pri srcu. Nobenega razloga ni, da bi skrivali svoja čustva, zato zberite pogum in se tej osebi zaupajte! Vezani boste želeli, da se med vami in partnerjem spet vzpostavi harmonija, saj boste spoznali, da boste lahko le tako razrešili zadevo, ki vaju že dolgo ovira. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 
Danes boste precej občutljivi in nadvse čustveni. Vezani, za vašega partnerja bo to zelo dobrodošla sprememba. V zadnjem času ste bili namreč dokaj hladni, kar je pustilo določene posledice v vajinem odnosu. Nikar ne bežite pred stvarnostjo. Želite si več, zato ne odlašajte več. Ukrepajte!

Ljubezen: 
Vezani bi si morali danes privoščiti kakšen premor ali pa vsaj več sprostitve v prostem času. Popoldne boste začutili nekaj pritiskov tudi s partnerjeve strani. Samskim bo današnji dan izredno naklonjen, posledica tega pa bo pozitivna energija, ki jo boste prenašali na ostale ljudi. Priznali si boste, da vam ljubezen do neke osebe še vedno ne da miru.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.