Dnevni horoskop za četrtek, 12. julija

Foto: Profimedia
Koga čaka lep četrtek?
Oglej si celoten članek

OVEN
Splošno:

Pripravite se za prijetna presenečenja, še posebej na finančnem in poslovnem področju. Pozitivne spremembe napovedujejo prehod v novo časovno obdobje, v katerem boste po vsej verjetnosti napredovali v karieri. Začnite resno razmišljati o nakupu nepremičnine ali izgradnji temeljev za prihodnost.

Ljubezen:
Karkoli se bo dogajalo na ljubezenskem področju, bo po vsej verjetnosti vezano na službo oziroma podjetje, v katerem delate. Morda se boste pobližje spoznali in spoprijateljili s privlačnim sodelavcem. Bodite pogumni in ga povabite na pijačo po službi. Vsa nova poznanstva v tem obdobju bodo lahko bila dolgotrajna.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Prehajate v bolj mirne vode in zaradi tega se boste lahko bolj pozorno posvetili obveznostim, ki ste jih nedavno prevzeli nase. Dobili boste ponudbo za seminar ali izobraževanje. Najbolje se boste izkazali študentje, ki boste opravljali izpite. Začenja se tudi dobro obdobje za finance, ki ga boste zagotovo znali izkoristiti.

Ljubezen:
Vaša čustva se bodo nihala, velikokrat niti sami ne boste vedeli, kaj čutite. Skozi misli vam bodo prehajale razne ideje in slutnje, zaradi česa bo tudi vaše ljubezensko življenje dokaj črno-belo. V svoj svet vnesite več barve in boljšega razpoloženja. Vezani, prebudite zaspala čustva do partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5
 

DVOJČKA
Splošno:

Današnji dan bo za vas napoved za zelo plodno in ustvarjalno poslovno obdobje. Nekateri boste dobili novo službo ali obveznosti, ki bodo zahtevale prilagoditev ter učenje novih stvari. Ne le, da boste dojeli bistvo vsega, temveč boste v primerjavi z drugimi celo blesteli. Izkoristite svoje zmožnosti.

Ljubezen:
Prešli boste v obdobje burnih dogajanj, še posebej na čustvenem področju. Danes ali pa v naslednjih dneh se bo lahko zgodilo nekaj, po čemer se boste spominjali celega leta. Samski bodite previdni, kajti idealen partner bi se lahko vsak trenutek prikazal in žal bi vam bilo, če bi izpustili takšno priložnost.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Današnji dan bo poslovno zelo pomemben, ne pa tudi lahek in enostaven. Morali boste delati več kot običajno, da se boste dokazali novemu šefu ali vodji. Nezaposleni boste v tem obdobju lahko dobili priložnost za dokazovanje. Sprejmite jo, ne glede na to, kako nenavadna se vam bo zdela.

Ljubezen:
Vi boste kot po navadi pravi magnet za osebe nasprotnega spola. S tem ne boste imeli nikakršnih težav, še več, zelo vam bo prijalo. Vašemu partnerju pa malo manj. Pazite le, da ne boste zbudili njegovega ljubosumja ter se poigrali z njegovimi čustvi. Težko bi vam oprostil.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Danes boste malo lažje dihali in se spočili od napornega tempa v službi. Velika večina vas bo v naslednjih dneh krenila na dopust, za kar boste imeli idealne pogoje. Tisti, ki boste še vedno delali, pa boste dobre posle sklepali s tujimi podjetji ali osebami, ki ne živijo v vašem mestu.

Ljubezen:
V začetku dneva boste v odnosu doživeli razne nejasnosti, velike čustvene vzpone in padce ter prepire, a se bo hitro spet vse vrnilo na svoje mesto. Imeli boste bolj izraženo potrebo po svobodi in druženju s prijatelji ali sorodniki, za katere do sedaj niste imeli veliko časa. Partner bo razumel.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

V tem obdobju lahko računate na povečan obseg dela, saj bo nekdo od kolegov zaradi bolezni ali oddiha del svojih obveznosti preložil na vas. Naredite kolikor boste le lahko in se ne pritožujte. Tako pač je! Tisti, ki se želite preizkusiti v podjetniških vodah, pa ste v sijajnem obdobju.

Ljubezen:
Samski boste v tem obdobju zagotovo spoznali zanimivo osebo, s katero se boste spustili v strastno zvezo. To obdobje pa bo izjemno dobro tudi za poroko oziroma skupno življenje. Poročeni pa bodite malo bolj previdni. Na pomolu se kažejo določena nesoglasja in napetost. Ne terjajte svojega za vsako ceno.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Zgodile so bodo določene zanimive poslovne zadeve, ki vas bodo pritegnile, a vi ste v procesu sprememb, zato ne popustite. Držite se svojega. Edino pomanjkanje volje in navdiha se bo lahko pojavilo. Nekako se boste težko borili z vsemi tekočimi obveznostmi. A ne delajte ničesar polovično.

Ljubezen:
Po vsej verjetnosti ste v zvezi s partnerjem imeli nekaj težav, ki so sedaj rešene. Toda vi nikakor ne morete prenehati misliti nanje. Zbudite se in ne živite več v preteklosti. Poskušajte na življenje gledati z bolj vedre strani, a če tudi to ne bo pomagalo, poskušajte tolažbo in mir poiskati pri prijateljih.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4
 

ŠKORPIJON
Splošno:

Do sedaj ste se trudili zablesteti, a niste uspeli. Končno ste se tudi sami pomirili z dejstvom, da napredka pač ne bo. No, sedaj pa bodo z vseh strani pričele prihajati dobre novice, poslovne ponudbe in pohvale. S tem se bo izboljšalo tudi vaše finančno stanje. Pogumno! Znašli se boste v dobrem poslovnem obdobju.

 Ljubezen:
Težave v odnosu s partnerjem so sedaj za vami, zato se boste tudi bolje počutili. Sproščeni boste in z nogami trdno na tleh. Partner vas je grel in ohlajal, a vi ste ostali dosledni njemu in svojim čustvom do njega. Zaradi tega boste danes tudi nagrajeni. Dovolite mu, da se vam zaradi svojega spremenljivega vedenja tudi oddolži.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5
 

STRELEC
Splošno:

Danes boste lahko okronali ves svoj trud, ki ste ga vložili v delo, ki ga opravljate. Rešili boste določene težave in obveznosti, ki so bile ustavljene zaradi administracije. Študentje boste lažje opravljali izpite. V kolikor se boste trudili, boste uspešno speljali leto. Pokažite zagnanost!

Ljubezen:
Velika večina pripadnikov tega znaka je bila v zadnjem obdobju samska. To vam ni bilo najbolj po godu. Četudi ste v zvezi, ste se večkrat počutili, kot da ne spadate vanjo in da vas nihče ne razume. Danes se bo celotna situacija spremenila na bolje. Samski, pripadnik nasprotnega spola bo lahko v celoti porušil vaše temelje.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Pričenja se zelo pomembno obdobje in na nek način novo poslovno leto, v katerem vas čakajo prijetne stvari. Če bo potrebno, bodite pripravljeni zamenjati podjetje ali se celo preseliti. Razmišljajte tudi o samostojnem podjetništvu. Radi imate delo in funkcije, veselite se novega izziva.

Ljubezen:
Pri vas se kažeta skladnost in harmonija, ki bosta v prihajajočem obdobju zaznamovali vaš odnos s partnerjem. Vso to idilo bi lahko porušila le vaša želja po dominaciji in nadzoru. Partner ne bo popustil in niti bosta za vsako ceno vlekla vsak na svojo stran. Vprašajte se, kaj vam je tega treba!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Določena poslovna zgodba, ki se je nedavno tega začela, se še vedno razvija. Na vse načine boste poskušali pobegniti iz svojega mesta ali države in srečo poskusiti pod tujim nebom. Zvezde vam bodo izjemno naklonjene. Začeli se boste učiti nekaj novega, kar bi lahko bil tudi kakšen tuj jezik.

Ljubezen:
Vaše čustveno življenje je stabilno in tako bo tudi ostalo. Občasno se bodo pokazale iskrice, ki bodo lahko dolile še nekaj olja na ogenj, a tudi to se bo kmalu končalo in prešli boste v bolj mirne čustvene vode. Samski bi novo ljubezen lahko spoznali v službi. Ozrite se malo okrog sebe in videli boste nekoga, ki vas že dalj časa vztrajno opazuje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5
 

RIBI
Splošno:

Končno bo prišlo do občutnega padca napetosti. Čutili boste razbremenitev, ki bo s seboj prinesla val nove, ustvarjalne energije. Vložite jo v delo, ki ga opravljate in rezultati bodo veliko boljši. Če pa boste potrpežljivi, se bo vaš poslovni napredek pozitivno pokazal tudi na vaši plačilni listi.

Ljubezen:
Vaše čustveno življenje začenja cveteti, ne glede na to, ali ste samski ali ne. Zahvaljujoč položaju zvezd ste se v preteklem obdobju veliko spogledovali. Sedaj pa prehajate v idealno obdobje, v katerem boste storili nekaj bolj konkretnega in morda boste pričeli tudi novo ljubezensko zvezo. Veliko sreče!

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.