Dnevni horoskop za četrtek, 16. avgusta

Foto: Profimedia
To pravijo astrologi.
Oglej si celoten članek

OVEN
Splošno:

Izkoristite izjemno ponudbo in priložnost, ki jo boste danes dobili. Nanašala se bo na vaše poslovno področje, predvsem pa na možnost dodatnega zaslužka. Ničesar ne delajte na svojo roko, ampak se posvetujte in vprašajte za nasvet. Naj vas ne bo sram, bolj izkušeni in pametni ljudje so tukaj ravno zato, da nam pomagajo. Kar pogumno naprej!

Ljubezen:
Odnos s partnerjem bo dokaj stabilen in umirjen. Razburjale vas bodo predvsem njegove vse bolj pogoste provokacije in nepremišljene izjave, s katerimi vas bo želel spraviti v slabo voljo. Prihajajo spremembe, ki bodo vajin odnos izboljšale, toda potrebno bo potrpeti in zdržati partnerjev vse močnejši pritisk.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Planetarne sile vas silijo k nepredvidljivosti in živosti. Izkoristite vso svojo izvirnost in določene odločitve sprejmite hitro, intuitivno ter brez veliko razmišljanja in tehtanja. Na videz nepomemben sestanek bi se lahko pretvoril v resen poslovni dogovor. Čudeži se dogajajo, le verjeti morate vanje!

Ljubezen:
V kolikor ste samski ali željni ljubezenskih dogodivščin, se boste kmalu znašli v položaju, ko se boste lahko zaljubili ali pa boste zakorakali v novo čustveno zvezo. Poročeni in vezani pa pričakujte lepa doživetja, ki vas bodo še bolj povezala z osebo, s katero ste trenutno v zvezi. Prepustite se lepim trenutkom in uživajte v partnerjevi družbi.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA    
Splošno:

Današnji dan bodo zaznamovala predvsem določena pričakovanja in nezmožnost uresničitve načrtov. Vaše potrpljenje gre proti koncu. Na številna vprašanja še vedno ne najdete odgovorov. Zdržite še malo, kajti naslednji dnevi bodo pravi čas za uresničitev resnejših poslovnih projektov.

Ljubezen:
Ljubezen je bila v preteklem obdobju ena od vaših prednosti. Ali ste jo imeli v izobilju ali pa sploh ne. Nekako ste begali iz skrajnosti v skrajnost. Samski bi se lahko danes zaljubili v osebo, ki živi v drugem mestu ali državi. Razmislite, ali bi vam odgovarjala ljubezen na daljavo. Pretehtajte vse prednosti in slabosti takšnega odnosa.   

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Pretekle dni ste po vsej verjetnosti veliko potovali in spoznavali nove ljudi. S tem se vam je odprla priložnost za sodelovanje z določenimi osebami iz tujine. Dobili ste tudi zamisel ali pa ste sklenili dogovor, ki je še vedno v povojih. V naslednjem obdobju vse skupaj dobro analizirajte in uživali boste plodove svojega truda.

Ljubezen:
V preteklem obdobju ste bili preveč obremenjeni sami s seboj in s svojimi načrti, zaradi katerih ste precej manj časa preživeli s svojim partnerjem. Danes se bo situacija spremenila in imeli boste več časa in potrpljenja za druženje s partnerjem, pa tudi s prijatelji in družinskimi člani, ki ste jih zapostavili.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Zvezde vam bodo poklonile obilje ustvarjalne energije, ki jo boste uporabili pri raziskovanju skrivnosti. Verjetno boste za druge delovali dokaj neresno, toda ne odstopite od svojih zamisli in čim manj govorite o svojih namerah. Vsaj dokler jih ne boste pretvorili v dejanja. Z denarjem bodite previdni, ne prosite za kredit. Kmalu ga boste imeli dovolj.

Ljubezen:
Danes boste morda zelo posesivni in ljubosumni. Zaradi tega se boste prepirali in lahko bo prišlo tudi do velikih, resnih nesoglasij med vama. Umirite se, ohranite hladno kri in vsaj malo zmanjšajte napetost, ki je med vama. V naslednjih dneh lahko pričakujete veliko lepše trenutke, ki jih bo vredno dočakati.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Kmalu se bo za vas začelo zelo dobro poslovno obdobje. Pričakujete lahko tudi pomoč, saj vam bodo zvezde izredno naklonjene. S svojim šarmom si boste izborili mesto, ki vam pripada. Ne prosite in ne moledujte. Bodite ustvarjalni in se predstavite takšni, kot ste. Spontanost naj bo vaše najmočnejše orožje. Danes pa se spočijte!

Ljubezen:
Velika večina pripadnikov vašega znaka se je v preteklem obdobju zaljubila ali pa začela novo zvezo. Še naprej boste zadovoljni in srečni, kajti vaša zveza se bo lepo odvijala. Vezani boste reševali družinska in lastninska vprašanja, ki vas že nekaj časa bremenijo. Zaupajte tudi partnerju del svojih načrtov.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Na poslovnem področju bi se znalo zgoditi veliko zanimivega in, kar je najpomembnejše, zapolnili si boste naslednje obdobje. Doživeli ste veliko ovir, ki vas morda še vedno blokirajo. Ne izgubite vere vase, ampak se borite za položaj, ki vam pripada in si ga zaslužite. Vaš uspeh bo zajamčen.

Ljubezen:
Morda se bo določeno prijateljstvo pretvorilo v skrivno čustveno zvezo. Ta oseba vas bo med drugim podpirala tudi pri vaših prizadevanjih glede uresničitve določenih poslovnih načrtov. Zaupajte ji, kajti izkazalo se bo, da je resnično na vaši strani. Vezani poskušajte na stvari gledati z bolj vedre strani. Ni vse tako črno, kot deluje na prvi pogled.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Do nedavnega ste bili zelo razburjeni in ste delali veliko nepremišljenih napak. Stvari se bodo malo izboljšale, toda še vedno ne v tolikšni meri, kot si vi to želite. Ostanite potrpežljivi in se trudite prepoznati pravo priložnost, ki se bo kmalu pokazala. V naslednjih dneh lahko pričakujete tudi službeno potovanje.

Ljubezen:
Določeni osebi, ki vam je všeč, boste čustva in simpatijo pokazali na dokaj nenavaden in čuden način. Morda boste ravno zaradi tega dosegli nasproten učinek od tistega, ki ga boste želeli in pričakovali. Prišlo bo tudi do prepirov in prekinitve sporazumevanja, a zaradi tega ne boste pretirano razočarani.

Ljubezen; 3
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Delo vam bo najbolj pomembna stvar in v naslednjem obdobju se boste dobesedno borili za spremembo delovnega mesta ali prehod v drugo podjetje. Bolj pogumni se boste podali v podjetniške vode in pri tem imeli tudi pomoč zvezd. Spremembe lahko pričakujete tudi tisti, ki delate v državnem sektorju.

Ljubezen:
Danes se bo na čustvenem področju zgodilo nekaj izredno zanimivega, kar bo izboljšalo vaše razpoloženje in vas bo razveseljevalo še kar nekaj časa, samski. Poročeni in dalj časa vezani boste z vedenjem svojega partnerja zelo nezadovoljni. Povejte mu to na samem in ga ne izpostavljate.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Danes boste vlagali velike količine energije v odnose, toda učinki, ki jih boste dosegli, ne bodo primerljivi z vloženim trudom. Za vas se kmalu začenja boljše obdobje, v katerem boste zaračunali za vse, kar ste do sedaj naredili. Zaradi tega nikar ne zmanjšujte tempa in poskušajte sami sebe prisiliti v pridnost.

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju vam v zadnjem času res ni šlo najbolje. Vaše nezadovoljstvo se je preneslo tudi na poslovno področje, kjer niste več tako učinkoviti in samozavestni. Stvari se bodo kmalu izboljšale in tudi odnos z ljubljeno osebo se bo vrnil na stare, ustaljene tire. Ponovno boste srečni in ljubljeni.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

V naslednjem obdobju bodite previdni in skrbite, da ne boste precenili svojih zmožnosti. Ne boste najbolj pridni in delavni, boste pa zato zelo ustvarjalni in izredno odgovorni. Pričakujete lahko večje spremembe v službi. Svoje zanimanje pa usmerite tudi na modo, potovanja in zabavo.

Ljubezen:
Preveč ste samozavestni in zaradi tega ste magnet za vse osebe nasprotnega spola, ki so željne dokazovanja in trofej. Bodite pametni in izbirčni, ne nasedajte njihovim besedam. Kasneje bi lahko bili zelo razočarani zaradi svojega izbora. Vezani se ne razburjajte okrog malenkosti, ki nimajo nobene zveze z vajinim odnosom.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Pridno in veliko boste delali, pri tem pa boste naredili tudi veliko napak. Ne dovolite, da bi te malenkosti vplivale na vašo samozavest, kajti tudi to bi se lahko zgodilo. Na poslovnem področju se vam kmalu obetajo zelo pozitivne spremembe in pričakujete lahko tudi napredek v karieri. Še malo bodite potrpežljivi in umirjeni, danes pa se spočijte.

Ljubezen:
Pričakujete lahko nekaj zelo lepega in zanimivega, predvsem v odnosu s partnerjem. Toda vsesplošno ste z raznimi vzponi in padci v odnosu dokaj nezadovoljni in ne veste več, kaj storiti. Utrujeni ste. Nekateri med vami boste zvezo morda zaključili. Če tega ne boste naredili, sledijo boljši dnevi.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.