Dnevni horoskop za četrtek, 17. januarja

Foto: Profimedia
Komu so zvezde naklonjene danes?
Oglej si celoten članek

OVEN

Splošno:

V službi vas bodo mnogi razburili, še posebej osebe, ki ste jih že nekajkrat zaprosili za pomoč, a tega niso naredile. Pazite, kako boste delali z ostrimi predmeti, kajti nagnjeni boste k nezgodam. Vaše navdušenje zaradi težave pri dogovoru okrog delitve profita ali honorarja ne bo nič manjše. Dobili boste novico o možni razširitvi poslovanja.

Ljubezen:
Situacija ne bo najboljša, kajti vi niste oseba, ki nekomu dovoli, da ji govori, kaj naj naredi. Ne marate dominantnih partnerjev, a ravno takšnega imate ob sebi. Vprašanje je samo, na kakšen način bo to svojo dominacijo pokazal. Vprašajte se, kaj dobite v zvezi, v kateri ste, še posebej če ste se okrog nečesa trudili, a niste dobili pričakovane pozornosti.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK

Splošno:

Nekdo vam bo ponudil sodelovanje. Prilagodite se novim pogojem dela, ki vam morda ne bodo šli popolnoma na roko, ampak boste iz te situacije zagotovo odšli kot zmagovalec. Zelo uspešno boste uresničevali vse svoje načrte, tudi poleg vseh težav, s katerimi se boste soočali. Z lahkoto boste našli način in se vklopili v novo družbo; še posebej če ste mlajši. 

Ljubezen: 
V družbi osebe, za katero ste mislili, da je veliko bolj naravna in da vam je bolj naklonjena, boste dokaj nemirni. Ne marate tistih, ki so pripravljeni na razne manipulacije. Nekdo vas bo poskušal zapeljati, a vi boste pričakovali veliko več od tega – da tolerira vaše slabosti. Vezani ne dajte partnerju razloga za ljubosumje. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:

Dan bo dokaj soliden in dobro boste poslovali ter sodelovali. Lahko se zgodi, da boste v naglici nekaj pozabili. Nikar se ne spuščajte v razprave, čeprav vas bo vztrajnost nekaterih ljudi očitno zelo motila. Izogibajte se jim, kajti lahko bi rekli kaj, kar bi bilo bolje zadržati zase. Zelo pomembne nasvete boste dobili od bližnje osebe. 

Ljubezen:
V kolikor vam je všeč nekdo v službi, ki vam je dajal pozitivne signale in znake, boste danes dokaj neugodno presenečeni, ko boste videli, da je zelo zadržan. Vi boste bolj strastni in osredotočeni na spogledovanje in zapeljevanje. Tisti s stalnim partnerjem lahko pričakujete pozitivne spremembe; partner vam bo začel bolj ugajati. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK

Splošno:

Finančno stanje ne bo sijajno, saj boste imeli veliko izdatkov in ne boste vedeli, kako naprej. Dobro bi bilo, da bi se prilagodili pogojem. Ne bodite malodušni, situacija se bo kmalu obrnila na bolje. Z ljubeznivostjo in profesionalizmom boste osvajali nove kolege in številni vam bodo ponudili pomoč, saj bodo cenili vaše mnenje. 

Ljubezen: 
Pripravljeni boste zadovoljiti partnerja, ne glede na njegove zahteve in mu povedati, da ima prav. Po drugi strani pa se boste trudili, da nihče ne bi opazil, kaj vas bremeni. Poskušali boste poiskati lažjo pot iz težav, kar ne bo prineslo želenega izida. Če boste igrali na karto neiskrenosti, boste na izgubi.
 
Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV

Splošno:

Svojo energijo pravilno usmerite, še posebej, če ste mladi in ste v situaciji, ko morate opraviti še nekaj izpitov. Navdušenje vaših kolegov bo vplivalo tudi na vas. Morda se boste podali v tvegan posel, ki bo zahteval delo s tujci in pogosta potovanja. Možni so večji dobitki ali novica, da vam bodo končno nakazali obljubljeni denar.

Ljubezen:
Partner vas bo danes prijetno presenetil, v kolikor ste samski, pa boste spoznali z osebo, s katero ne boste imeli veliko skupnega. Morda bo šlo za tujca ali nekoga, ki pogosto potuje, toda do vas ne bo dovolj iskren. Določena zapletena situacija se bo začela razreševati, saj bo vaš partner končno dojel nekaj pomembnega ali pa bo morda pristal na vaše pogoje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:

Danes pazite, v kaj boste vlagali denar. Dobro se boste počutili v družbi oseb, ki podpirajo vašo ambicioznost. Veliko lahko dosežete, ampak izognite se sporom z osebami drugačnega temperamenta. Pred vami so spremembe, ki jih boste najverjetneje znali izkoristiti na najboljši možni način. Pripravljeni ste se prilagoditi tempu, ki ga postavljajo novi sodelavci.

Ljubezen:
Negotovi boste in malce vas bo strah osamljenosti, še posebej če ste v zrelih letih. Tisti v srednjih letih se boste najverjetneje znašli pred pomembno odločitvijo, ali bi nadaljevali neko zvezo. Če ste načrtovali poroko, vas bo lahko nekaj nepričakovanega prisililo v ponovni razmislek. Odločite se čim prej, da kasneje ne boste česa obžalovali. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno:

Vaši odnosi s sodelavci bodo zadovoljujoči, toda zdelo se vam bo, da od vas preveč zahtevajo. Ne bo vam všeč, kar boste od njih slišali. Ne izpostavljajte starih zamer iz preteklosti. Preteklost kot temo pogovora bo zato najbolje pustiti ob strani. Lahko pričakujete veliko pozitivnih sprememb, dogodkov in srečanj. 

Ljubezen:
Nahajate se pod velikim pritiskom in partner vas nagovarja, da sprejmite njegova stališča. Vaša čustva se bodo spreminjala, a od vas in vašega razpoloženja bo v veliki meri odvisno vzdušje doma. Samski, pripravite se na novo spogledovanje in poznanstvo. Danes boste lahko popravili svoje napake. Če ste samski, boste spoznali nekoga novega. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:

Morda bi bilo dobro za dan ali dva odložiti posel, ki ste ga načrtovali. Bodite kar se da ljubeznivi in mirni s sodelavci, a tudi z osebo, ki vam veliko pomeni. Čutite, da lahko dosežete veliko več, kot vam je do sedaj uspelo. Bodite vztrajni in uspeli boste! Previdno z mlajšimi sodelavci ali osebami, ki jih ne poznate dovolj dobro.  

Ljubezen:
Imeli boste dve možnosti, a vi bi najraje sedeli na dveh stolih. Na vse možne načine boste poskušali urediti svoje ljubezensko življenje, med tem pa ne boste razmišljali o potrebah drugih vpletenih. Samski boste spoznali temperamentno, privlačno in zelo dobro razpoloženo osebo, ki bo našla dovolj časa za vas in se vam bo v celoti predala.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:

Pojavila se bo priložnost in vaše ustvarjalne zmožnosti bodo prišle do popolnega izraza. Nekdo vam bo jasno povedal, da računa na vas, vi pa si boste poskušali izboriti svoje mesto pod soncem. Brez potrebe boste jezni na nadrejenega, ki vam je v resnici naklonjen, a rad vidi, da izpolnjujete svoje delovne naloge. 

Ljubezen:
V ljubezenskem smislu danes ne bo vaš dan. Simpatija vam bo dajala lažno upanje. Lahko bo zelo prijazna, v resnici pa ne bo imela namena z vami ustvariti globljega stika. Vi ne boste želeli biti nikogaršnje razvedrilo, težite namreč k globlji zvezi. Dobro se boste počutili v družbi oseb, ki so bolj temperamentne. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno:

V kolikor delate s tujimi partnerji, boste v sebi našli dovolj moči, ki vas bo motivirala, da se boste v določeni situaciji postavili zase. Veliko še lahko dosežete, še posebej če boste pripravljeni na taktiziranje in tveganje. Pokažite razumevanje za druge. Finančno stanje bi se lahko izboljšalo s povračilom starega dolga. Nekomu naredite uslugo, ta bo vaš velik dolžnik!

Ljubezen:
Danes boste zelo čustveni in težko boste nadzirali svoje besede. Vezani boste pripravljeni oprostiti in spregledati določene stvari, še posebej po pogovoru z dobrim prijateljem. Samski lahko pričakujete, da bo prijatelj posredoval pri spoznavanju z določeno osebo, ki bo od vas takoj želela resno zvezo. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:

V dilemi boste. Ne boste vedeli, kako se upreti nekomu, ki se vmešava v vaše življenje in odločitve. V precepu boste, saj ne boste vedeli, kako ravnati. Nekdo iz bližnje okolice bo na vas zelo dobro vplival. Pričakujete lahko pozitivno rešitev neke zastarele zadeve, za kar boste potrebovali podporo vplivnih oseb.

Ljubezen:
Vaš partner vam bo z veseljem priskočil na pomoč pri nekaterih za vas zelo pomembnih zadevah in pripravljen bo celo sebe postaviti na stranski tir. Vseeno bo še naprej ostal dokaj posesiven. Zelo boste romantični, na poslovnem področju pa zelo ambiciozni. Večina samskih bo lahko spoznala nekoga novega.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

RIBI

Splošno:

Vaša samozavest je na dokaj majavih nogah, poskušajte prestaviti določene naloge in obveznosti. Preden se boste podali v akcijo, sestavite natančen načrt. Tekom dneva boste dobro razpoloženi in morda boste pričakovali, da se vam nekdo opraviči za nekaj, kar ni bilo tako dramatično, kot se vam zdi. Na svoje življenje poskušajte gledati z več vedrine. 

Ljubezen:
Samske bo lahko doletela lepa avantura z nejasnim izidom. Morda se boste noro zaljubili in boste izgubili možnost realnega vpogleda v celotno situacijo. Zveze, ki bodo zahtevale kompromis, bodo zelo stresne. Enako sledi, če se boste z nekom dobivali v tajnosti. Vezanim se bo ljubezensko življenje znatno izboljšalo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.