Dnevni horoskop za četrtek, 28. marca 2019

Foto: Profimedia
Ribi, pričakujte nagrado!
Oglej si celoten članek

OVEN
Splošno:

Zaključili boste velik del obveznosti in nalog, zato boste za nekaj dni lahko umirili svoj tempo življenja in se spočili. Posle ne boste opravljali sami, povežite se z osebo, ki ima podobne sposobnosti kot vi sami. Izkoristite svoje verbalne sposobnosti, veščino prepričevanja, hitrost in spretnost, da opravljate več različnih nalog hkrati.

Ljubezen:
Zaljubljenost se bo rodila z besedami in dolgimi pogovori. Verbalne veščine določene osebe bodo afrodiziak, močnejši od telesne kemije. Prava beseda v pravem trenutku bo dovolj, da vas bo začel zanimati nekdo, ki v vas do sedaj ni vzbudil nikakršnega zanimanja. Sveže zaljubljeni boste uživali v čustvih ljubljene osebe.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Finančna situacija bo zadovoljiva. Morda ne boste dobili pričakovanih prihodkov, a ne boste zabeležili niti večjih izdatkov. V poslovnih vodah se izogibajte tveganim vlaganjem in vprašljivim finančnim transakcijam. Vaše denarne zadeve bodo v veliki meri vezane na vaš dom, nepremičnine in družinske člane. Razvijte svojo mrežo znancev in prijateljev.

Ljubezen:
Osamljeni in samski preživite čim manj časa doma. Pojdite ven, obiščite zabavne kraje, lokale, prijatelje in znance. Celo sprehod po mestu in obisk kina ali gledališča lahko v vaše življenje pripelje nove osebe. Vezani od partnerja ne pričakujte, da bo vedno poleg vas in da bo uresničeval vaše zahteve za vsako ceno. Težje se boste prilagajali, saj se vam bo zdelo, da boste s kompromisi več izgubili, kot pridobili.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Določena poslovna situacija se bo zjasnila, temu bo pripomogel tudi manjši spor z nadrejenim. Morda boste zelo razočarani, ko boste videli, da bo eden od vaših bližnjih kolegov stopil na njegovo stran. Prilagodite svoj pristop in videli boste, da ni vse tako črno. Dan bo primeren za pregovore, dogovore, sklepanje novih poznanstev, promocijo in marketing.

Ljubezen:
Samski boste vso svojo strast, hrepenenje in potrebe usmerili v uresničevanje poslovnih ambicij. Ljubezen bo na vaša vrata potrkala povsem slučajno. Vezani boste morda sprejeli spogledovanje in ljubezensko avanturo, ki vam bo po določenem času postala svojevrsten kamen okrog vratu.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Dobili boste veliko podporo od nadrejenega in kolegov. V poslovnem življenju boste plavali kot riba v vodi. Partnerje boste navduševali s svojo vizijo, delavnostjo ter predanostjo poslu in cilju. Šarm in duhovitost bosta vaše najmočnejše orožje. Ne pustite, da bi družabno življenje vplivalo na vašo službo. Energijo raje usmerite v napredovanje.

Ljubezen:
Danes boste dajali vtis močne osebe, ki je osredotočena nase in na zadovoljevanje osebnih ciljev, zato se bodo negotove osebe v vaši družbi počutile dokaj neugodno. Nezadovoljni v partnerskih odnosih se boste posvetili službi, čustveni vrhunec pa boste iskali v površnih odnosih in spogledovanju z nasprotnim spolom.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Zadovoljni boste z doseženimi rezultati in vtisom, ki ga boste naredili na sodelavce in nadrejene, in tudi s svojim napredovanjem. Družili se boste z ljudmi, s katerimi ste poslovno povezani, saj vas bodo vezali skupni interesi. Uživali boste v njihovi družbi in dejstvu, da se lahko učite od strokovnih in izkušenih oseb. Na žalost vzdušje v delovnem okolju ne bo tako stimulativno.

Ljubezen:
Polni boste topline in nežnih čustev. Izogibajte se osebam in situacijam, ki bi vas lahko užalostile ali prizadele. V svoje življenje sprejmite samo tisto, kar vas bo osrečilo, obogatilo, zadovoljilo in izpolnilo. Vezani boste razmišljali o svojih čustvih in možnih spremembah. Čutili boste močno potrebo po samoti in osamljenosti.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Imate občutek, da vam stres daje več motivacije in izboljšuje vašo ustvarjalnost. Po drugi strani pa bodo takšni delovni pogoji povečali vašo nervozo in razburjenost. Svoje nezadovoljstvo z delovnim položajem boste prenesli na zasebno življenje. Razporedite svoje obveznosti, tako boste ohranili živce in ustvarili boljše poslovne rezultate.

Ljubezen:
Že na prvi pogled bo jasno, da ste drugačni od drugih; s svojo pojavo boste na druge naredili globok vtis. Ne računajte na uresničitev trajnejšega odnosa. Ljubezenska sreča se vam bo izmikala, novi začetki pa se bodo odvijali v znamenju velikih, a neuresničljivih pričakovanj. Zanemarite to in neovirano uživajte v zabavi in družabnem življenju.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Vaš poslovni pristop bo v znamenju modrosti, načrtovanja in dobrih organizacijskih ter menedžerskih sposobnosti. Malo stvari boste prepustili naključju, na poslovni uspeh pa bo vplivalo pogosto svetovanje in skupinsko delo. Delavni boste in pripravljeni sprejeti predloge, kritike in nasvete, s tem boste vse napake zmanjšali na minimum.

Ljubezen:
Ljubezenski apetit se bo povečal. Veliko boste pričakovali in se razburjali, če stvari ne bodo po vašem okusu. Hitro se boste razjezili, a tudi hitro ohladili. V osvajanje boste krenili silovito, z vsemi razpoložljivimi sredstvi. Okoliščine vam bodo šle na roko, zato brez odlašanja krenite v akcijo. Ljubezenska sreča bi se lahko obrnila v vašo korist.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Borite se zase in za svoje pravice. Morda boste dobili priložnost dodatnega izobraževanja, s čimer boste lahko razvili nove veščine in si tudi odprli vrata k poslovnemu napredku. Pogosto bo konkurenca tista, ki bo usmerjala vaše poslovne akcije. Pričakujete lahko trdo delo, ki vas bo utrujalo bolj fizično kot mentalno.

Ljubezen:
Samski ne odkrivajte vseh svojih lastnosti in skrivnosti že na prvem zmenku in ne govorite takoj o zaljubljenosti. Saj želite, da se simpatija okrog vas malo bolj potrudi, kajne? Pustite, da vas zapeljuje, preden bo dobila vse. Pri vezanih se bodo prebudila čustva, ki vas bodo peljala v nove pustolovščine. Pazite, da ne boste zašli.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Občasno boste izgubili nadzor nad poslovnim položajem in nad osebami, s katerimi delate. Trpeli boste vmešavanje, kar bo večkrat preusmerilo vaše poslovne načrte. Ne bo vam preostalo drugega, morali se boste prilagoditi. Z agresivnim pristopom bi dosegli le status neprijetnega in neljubeznivega sodelavca.

Ljubezen:
V ljubezni se bodo menjavali vzponi in padci. Če ste samski, to še ne pomeni, da boste tudi osamljeni. Samota vam bo pravzaprav godila. Popolna sprostitev bo za vas pravo bogastvo. Vezani posvetite več časa partnerju in njegovim nameram; bodite pripravljeni oprostiti in sprejeti njegove želje in potrebe.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Zvezde bodo izostrile vaše reflekse, naglasile iznajdljivost, spretnosti in verbalno prepričljivost. Z lahkoto boste pisali, računali, govorili. Vaš razum in roke, oziroma misli in telesni odzivi bodo zelo usklajeni. Uspešno se boste znašli v vlogi govornika, računovodje, novinarja ali trgovca. Z mirno roko vam bodo odgovarjale precizne in zahtevne naloge.

Ljubezen:
Vaše ljubezenske ambicije se bodo zmanjšale. Občasno se boste počutili, kot da ste se znašli v neugodnem položaju, iz katerega ne boste videli izhoda. Veliko boste razmišljali o preteklosti, morda boste organizirali tudi srečanje z nekdanjo ljubeznijo, iz katerega pa se ne bo razvilo nič pomembnejšega.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Dogodki v službi bodo zelo dinamični. Spoznavali boste nenavadne ljudi in se srečevali z nevsakdanjimi zahtevami in predlogi. Določeni posamezniki bodo lahko postali ovira pri uresničevanju vaših nalog in obveznosti. Nekateri bodo postavljeni pred naloge, ki jim ne bodo kos. Ne zanašajte se na njih, temveč podatke črpajte iz različnih virov.

Ljubezen:
Zanemarjali boste tuje potrebe in čustva, zato se ne čudite, če vas bo določena oseba začela brez komentarja ignorirati ali pa vam bo v obraz povedala, da ne prenese vaše egocentričnosti. Vezani boste v precepu, kajti vi boste vlekli na eno, vaš partner pa na drugo stran. Oba bosta preveč trmasta in ne bosta popustila niti za ped.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Pričakujete lahko materialno nagrado. Nekdo se vam bo s poslovno ponudbo ali darilom poskušal oddolžiti in zahvaliti za storjeno uslugo ali pomoč. Finančna situacija bo pozitivna, čeprav je vidno neskladje med vašimi pričakovanji in možnostmi. Malo bolje razmislite in videli boste, da imate dovolj denarja za sprostitev, užitek in zadovoljstvo.

Ljubezen:
Dobili boste veliko priložnosti za spoznavanje novih ljudi. Vezani pred partnerjem ne skrivajte svojih skrbi in težav. Skladje v zvezi bo v veliki meri odvisno od vas in vaše pripravljenosti, da se z ljubljeno osebo čim bolj zbližate. Morda boste ugotovili, da svojega partnerja ne poznate dovolj dobro.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5
 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.