Dnevni horoskop za nedeljo, 1. avgusta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dom in z njim povezana harmonija bo glavni vir navdiha.
Oglej si celoten članek

Težko vas bo razjeziti ali spraviti v slabo voljo, saj se bo v notranjosti prepletal občutek da je vse tako kot mora biti. Neverjetna čustvena zaznava, skladno delovanje in močna želja po dotikih prinašajo lepe ter tople energije na področju ljubezni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Današnji dan bo poudaril notranjo moč. Če ste nesigurni vase, potem bodite preudarni v komunikaciji. Čas bo ugoden za reševanje vseh tistih zadev, ki so vezane na preteklost.

BIK
Danes boste imeli dobrega pomočnika na vaši poti, zato vam ne bo dolgčas. Nič se vam ne more zalomiti, pričakujte odlične priložnosti, ki bodo vključevale tudi hitre odločitve.

DVOJČKA
Prihaja priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da z energijo lune v biku prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost vajinemu napredku.

RAK
Danes boste imeli na spletu priložnosti sklepati nova poznanstva. Prav to bo za marsikoga med vami balzam za dušo in preganjanje dolgčasa v dolgem nedeljskem dnevu. 

LEV
Pritoževali se boste nad ležernostjo drugih. Ta kritična naravnanost vam ne bo prinašala nobene zmage. Če se potrudite, potem boste premagali sami sebe in naredili korak naprej.

DEVICA
Zmedeni ste, zato vam bo to nekdo tudi povedal, kar vam ne bo všeč. Sprejmite dejstva, ne razmišljajte o nemogočem, tudi ko vas bo doletelo nekaj, kar vam ni najbolj všeč.

TEHTNICA
Romantični izzivi bodo zaščitni znak. Odprti za nova spoznanja, se z luno v biku odpravite naprej po poti življenja. Popaziti morate na to, da boste tudi drugim privoščili srečo.

ŠKORPIJON
Vse,  kar se bo dogajalo, bo prineslo blagoslov v domače okolje in s tem boste dosegli notranji mir, po katerem hrepenite že dlje časa, pa vas nihče ni hotel slišati.

STRELEC
Danes boste ujeti v obremenitve, povezane z domom. Utrujeni si boste želeli počitka, toda življenje bo prinašalo nove ter malce naporne obremenitve, kar vas bo vznemirilo.

KOZOROG
Vklopili boste pogum in dvignili glavo in tako doživeli pozitivne preobrate, o katerih ste sanjarili. Morda se bodo zadeve odvijale počasneje, vendar se počasi tudi daleč pride. 

VODNAR
Izjemno ustvarjalno boste zastavili zadeve, vendar ne boste mogli mimo višje sile, ki vam lahko vse skupaj zakomplicira. Ko se pojavijo ovire, si vzemite trenutek za razmislek.

RIBI
Pred vami je dan uživanja, ljubezni in sreče. Veselite se in z nasmehom sprejmite prijetne situacije, ki se bodo vrstile ena za drugo in vas popeljale v notranje zadovoljstvo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.