Dnevni horoskop za nedeljo, 22. aprila

Foto: Profimedia
Kdo se mora poleg ribic še paziti.
Oglej si celoten članek

OVEN

Splošno:
Danes se vam obetajo nove priložnosti, s tem pa tudi napredovanje. Razširili si boste obzorja, se dodatno izobraževali in pridobivali novo znanje. Čutili boste zagnanost in željo po nečem novem ter po odkrivanju tujega. Prekipevali boste od energije. Pazite le na to, da boste disciplino ohranili.

Ljubezen:
Dan bo v znamenju čustvenega prebujenja. Pojavila se bo potreba po razjasnitvi čustvenih zadev. Danes boste razpeti med upom in obupom, saj se bo lahko pojavila oseba, ki bo v vas prebudila novo hrepenenje. Vezani pazite, da vas ta oseba ne bo premamila. Samski pa se prepustite toku in ugotovite, ali bi bila ta oseba lahko prava za vas.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Danes boste pokazali vse svoje sposobnosti, zato se boste znašli v središču pozornosti. Izjemno hitro boste reagirali na vse zahteve, žal pa ne boste uspešni v medosebni komunikaciji z bližnjimi. Ti vam znajo danes povzročiti kar nekaj preglavic, zato boste morali biti izjemno potrpežljivi.

Ljubezen:
Današnja povečana strast bo samskim dala misliti. Premišljevali boste o uresničitvi velikih ljubezenskih načrtov. Po začetnih ljubezenskih iluzijah pa se bodo tekom dneva vaše sanje razblinile. Vezani boste spoznali, da vas intimni odnos s partnerjem ne zadovoljuje več tako kot včasih. Naredite nekaj za izboljšanje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Danes vas bo zelo skrbelo zaradi finančne situacije, v kateri ste se znašli. Tem skrbem se nikakor ne boste mogli izogniti. Rešili se boste le, če boste v prihodnje bolj previdni in boste poskrbeli, da do takšnih težav ne bo prihajalo. Posebno pozornost posvetite počutju, ki vas bo lahko danes pustilo na cedilu.

Ljubezen:
Ljubezen bo danes spremenila vaš pogled na svet in v vsakem trenutku boste ljubljeni osebi na razpolago. Partner vam bo vsekakor hvaležen. Samski pa boste povečano moč izkoristili proti koncu dneva. Sladke trenutke bo lahko pokvarilo le vaše ljubosumje. Čas je, da se to umakne prebujajoči se ljubezni.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 1

RAK

Splošno:
Dan bo nemiren in konfliktom z najbližjimi se žal ne boste mogli izogniti. V osebnem življenju se raje izogibajte nepomembnim pogovorom. Danes se raje posvetite sebi. Privoščite si sprostitev, razvajanje ali telesno vadbo. To vam bo povrnilo izgubljeno energijo, spravilo vas bo v boljšo voljo.

Ljubezen:
Vezani se boste znašli v dilemi, ali bi dolgotrajno razmerje končali ali bi vztrajali in izboljšali dosedanji odnos. Današnji dan bo ugoden za sprejemanje odločitev in v vsakem primeru bo sprejeta odločitev tista prava. Samski boste oddajali pozitivno energijo, s katero boste privlačili nasprotni spol.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV

Splošno:
Danes se boste težko zbrali. Vaše počutje ne bo ravno najboljše, kljub temu pa boste zaradi veliko obveznosti in opravkov morali potrpeti. Znotraj družine se znajo pojaviti konflikti. Popoldan si privoščite nekaj časa samo zase in si ponovno napolnite baterije ter sprostite misli.

Ljubezen:
Samskim se bo ponudila izredna priložnost, katere razvoj pa bo odvisen od vas samih. Če si boste želeli, da bi se to poznanstvo razvilo v kaj več, boste morali narediti prvi korak. Zavedati pa se morate, da se boste v tem primeru morali odreči določenim stvarem. Razmerja vezanih danes ne bodo doživljala posebnosti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

DEVICA

Splošno:
Pred vami je eden težjih dni, saj se boste do konca dneva spopadali s težavami v družini. Čutili boste velik pristik, kar vam bo koristilo, saj boste z odgovornostjo in željo po uspehu dosegli svoj končni cilj. Na področju počutja lahko pričakujete padec odpornosti, kar se bo lahko pokazalo s prehladom.

Ljubezen:
Partner bo potreboval posebno pozornost in dobrodušno vpletanje v njegove zadeve mu bo v veliko pomoč. Danes mu boste brezpogojno v podporo. Vajino ljubezensko življenje bo postalo bolj strastno, vendar se bo med vama lahko pojavila tudi napetost; morda zaradi ljubosumja. Danes ga skušajte krotiti.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2
 

TEHTNICA

Splošno:
Danes boste izjemno aktivni in odločni. V ospredje boste postavili željo po avtoriteti. Porajale se vam bodo nove ideje in zamisli, zapišite si jih. Bili boste izjemno produktivni. Prekipevali boste od pozitivne energije. Proti koncu dneva se boste posvetili predvsem odnosom z bližnjimi.

Ljubezen:
Danes bodo pogosti trenutki zadovoljstva, zato današnji dan čim bolj izkoristite. Vezani se pripravite na to, da boste morali svoje potrebe prilagoditi partnerjevim in ob tem izgubiti strah pred izgubo. Tudi samski boste polni energije, kar se bo na ljubezenskem področju odražalo skrajno pozitivno.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes se boste morali dobro prilagoditi okoliščinam. To ne bo čas za žalost ali razočaranje. Kljub padcu se morate postaviti na noge in nadaljevati. Čas je, da se s tem soočite in prevzamete odgovornost za svoja dejanja. Le na tak način boste lahko stvari pustili za seboj in naredili korak naprej.

Ljubezen:
Ravnovesje v trajnem ljubezenskem razmerju vam bo dalo občutek zadovoljstva. Razmišljali boste o nekem veselem dogodku z vašo ljubljeno osebo. V družinskem okolju ne bo nobene napetosti. Samske bo prevzemal občutek melanholičnosti, bili boste precej ravnodušni. Poglejte na situacijo v ljubezni z drugega vidika.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Ne pozabite, da boste morali za boljše medsebojne odnose uporabiti drugačen pristop do ljudi. Bodite strpni, odprti in prijazni, kar velja tako za sodelavce kot najbližje. V nasprotnem primeru bo še prihajalo do nesporazumov. Dokažite jim, da ste sposobni tako sprejemati kot tudi dajati ljubezen.

Ljubezen:
Če ste samski, boste danes osredotočeni predvsem na kariero in profesionalne zadeve, medtem,33 ko se za ljubezensko življenje ne boste pretirano menili. Vezani boste danes ugotovili, da ste se v neko razmerje mogoče zapletli globlje, kot ste nameravali. Premislite, preden boste naredili naslednji korak.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno:
Dan ne bo najboljši za pogovore o nerešenih zadevah. Bili boste zasanjani in v povsem svojem svetu. To vaše počutje se bo odražalo tako v odnosih z bližnjimi kot v razmerju. Proti koncu dneva se boste že počutili bolje, zato se le odpravite v družbo prijateljev ali večer preživite v krogu družine.

Ljubezen:
Napačno si boste razlagali namene neke osebe, obenem pa bodo lahko tudi drugi narobe razumeli vas. Bodite pozorni na nesporazume s partnerjem ali nekom, ki naj bi to postal. Samski, ki ljubezen še iščete, se na današnji dan malce bolj potrudite in prav verjetno boste spoznali nekoga, ki vam bo spodnesel tla pod nogami.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:
Vaš značaj in inteligenca bosta danes prišla do izraza. Če boste želeli uresničiti svoje sanje, pa se boste morali malo potruditi. Pojavili se bodo preobrati, ki vam bodo v prid. Do oseb okoli sebe boste zadržani, prav tako pa boste pri komunikaciji zelo diplomatski, a vseeno lahko pričakujete pozitiven razplet.

Ljubezen:
Mnoge bo lahko danes doletel ljubezenski šok, saj bodo besede neke osebe popolnoma neutemeljene. Nobenega smisla nima analizirati tega, kar se dogaja v vašem ljubezenskem življenju. Tudi vaš metodični pristop tokrat ne bo deloval. Prepustite se toku življenja in videli boste, kam vas bo ta pripeljal. Prijetno boste presenečeni.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Danes boste zelo čustveni in težko se boste izražali. Zato skušajte ugotoviti, kaj čutite in o tem spregovorite z bližnjimi. Vsekakor se morate znebiti negativnih misli. Stvari bodo potekale bolj počasi, težko se boste osredotočili na karkoli. Že proti večeru bo vaše počutje boljše.

Ljubezen:
Danes bodite pripravljeni na vse. Ničesar ne vzemite preveč resno in osebno, saj boste težko ločili med resnico in lažjo. Vezani tako danes raje ne silite v partnerja, ampak naredite korak nazaj in se umaknite. Tudi za samske dan ne bo pretirano ugoden in ne bo pravi za spoznavanje novih ljudi, zato se raje posvetite prijateljem.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.