Dnevni horoskop za nedeljo, 22. januarja 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vse, kar vas bo obdajalo, bo simboliziralo privlačno energijo.
Oglej si celoten članek

Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste končno prejeli kakšen odgovor na svoje vprašanje. Posebno zanimivo bo tisto, kar vam je bilo do sedaj nekoliko nejasno ali nevsakdanje. Medsebojni odnosi bodo poudarjeni, prav tako boste želeli urediti vse kar je povezano z družino ter ljubezenskimi zgodbami.

OVEN
Svoje občutljivo razpoloženje boste skrivali, baterije si boste napolnili v naravi, ki bo vaše današnje varno zavetje. Morda se zakopljete v prijetno branje, ki vas bo močno mikalo.

BIK
Prišli bodo trenutki, ko ne boste vedeli, kje se vas drži glava, saj boste preobremenjeni s čustvenimi zadevami. Ne boste vedeli, ali bi prosti čas preživeli z ljubljeno osebo ali bi si vzeli nekaj časa samo zase. 

DVOJČKA 
Odločite se glede družinske situacije tako, da boste vsi skupaj zadovoljni. Ne zanašajte se na druge in premislite, koga boste poprosili za pomoč, saj bi vam nekdo utegnil celo škodovati. 

RAK
Napetost v domačem okolju se bo z energijo lune v vodnarju stopnjevala. Spraševali se boste, ali bo kmalu kaj drugače, saj bo vse skupaj zelo obremenilno. Nikar ne dvomite vase.

LEV
Sprijaznite se, situacije se spreminjajo, kar vas bo najprej nekoliko prizadelo, nato boste ugotovili, da je to morda priložnost za nove začetke in popolnoma drugačno delovanje.

DEVICA
Z energijo lune v vodnarju se boste odločili za velik podvig na osebnem področju. Nekaj, kar ste delali v zadnjem času, se bo razpletlo. Potrditev vam bo pisana na kožo.

TEHTNICA 
Veliko novic bo obarvanih z osebnim področjem. Težko boste zares sprejeli na pravi način tisto, kar bi morali storiti. Čim prej se boste morali poglobiti ter se na koncu tudi soočiti.

ŠKORPIJON 
Intenzivno boste razmišljali o zadevi, ki vas čaka v prihodnjih dneh, kar vas bo izčrpalo. Naredite si vsaj večer strasten in nekoliko bolj sproščen, saj boste v prihodnjih dneh potrebovali energijo.

STRELEC
Na ljubezenskem področju se vse skupaj spreminja v drugačno, bolj svobodno obliko. Všeč vam bo energija lune v vodnarju, ki vas opominja, da je včasih dobro biti odštekan.

KOZOROG
Čeprav boste negotovi zaradi obnašanja nekoga od domačih, boste globoko v sebi začutili, da ste na pravi poti. Znali se boste dokopati do tistih odgovorov, ki vam bodo naklonjeni.

VODNAR
Vsem, ki vas obkrožajo, se boste le s težavo prilagodili, saj so vaše misli obremenjene z drugimi zadevami, ki vas že nekaj časa obremenjujejo. V vas se bo pojavil dvom, ki vas bo spremljal čez dan.

RIBI
Naleteli boste na nesramne govorice, kar vas bo za trenutek močno obremenilo. Podvomili boste in poiskali resnico, ki pa vas lahko še dodatno obremeni s svojo vsebino.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.