Dnevni horoskop za nedeljo, 25. septembra 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prebuja se želja po novih stvareh in drugačnemu delovanju.
Oglej si celoten članek

V vse, kar se bo dogajalo, bodo vključena intenzivna čustva. Postaviti se zase in vztrajati bo tokrat misija nemogoče, zato odnehajte prej, kor se znajdete v napeti poziciji. V domačem okolju vas lahko zmotijo nepomembne malenkosti, ki jih še pred kratkim niste niti opazili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne popuščajte v odnosu z nekom, ki vam načeloma veliko pomeni, vendar si je v zadnjem času dovolil preveč. Odprto razložite kar vas moti in veliko lažje vam bo.

BIK
Želeli si boste okrepiti zaupanje. Približajte se svojim vibracijam podzavesti, le tako boste začutili, komu lahko zaupate in kdo je tisti, ki vas želi na spreten način ogoljufati.

DVOJČKA
Določenih zadev ne boste priznali, ravno nasprotno, ves čas boste iskali razne izgovore, ki pa jih bo nasprotna stran tokrat žal pravi čas spregledala in vam to tudi povedala.

RAK
Nekaj se bo dopoldne, ko bo luna še v devici zakompliciralo brez prave osnove. Kljub temu boste stvari izpeljali brez napake do konca, zraven boste celo še uživali.

LEV
Spraševali se boste, kako bi čim prej razširili svoja obzorja. Kaj pa če bi se najprej lotili zoprnih opravkov, ki so se vam nakopičili skozi teden. Čustva bodo usmerjena v poglobitve.

DEVICA
Pripravljeni se boste prilagajati mnenju drugih, čeprav vas bo po tihem spremljal občutek, da najboljše delujete, ko ste sami svoje sreče kovač, brez vpliva drugih.

TEHTNICA
S pomočjo lune, ki pozno popoldne prehaja v vaše znamenje se bodo spletle zanimive povezave, ki bodo nosile s sabo iskren pristop in bodo za vas tudi v prihodnje koristne.

ŠKORPIJON
Izgubljali se boste med željo po svobodi in omejitvami, ki jih bodo postavljali drugi. Nič ne bo enostavno, zato se pripravite, da boste morali v določene opravke vložiti več časa in energije. 

STRELEC
Najprej se vam bo nekaj, kar bo predlagal nekdo od domačih, zdelo smešno, nato boste razmislili in spoznali, da predlog v bistvu niti ni tako zelo neizvedljiv ali napačen. 

KOZOROG
Dogajanje na ljubezenskem področju prinaša nekaj slabe volje in nestrpnosti. Ne čakajte, da se pomembne zadeve odvijejo same raje razmislite, kateri korak bi lahko naredili.

VODNAR
Tistim, ki vas vedno znova spravijo v zoprno pozicijo se boste z veseljem izognili, tudi če se boste izgovorili na slabo počutje ali pomanjkanje časa. O slabi vesti ne bo niti sledu.

RIBI
Če vam sledi občutek, da ste na napačni poti, se najprej vprašajte, če je to morda samo občutek. Ko se boste odločali, upoštevajte poleg dejstev tudi tisti notranji instinkt.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.