Dnevni horoskop za nedeljo, 26. februarja 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Brez odvečnega vlaganja energije lahko zgladite morebitne spore in nesporazume.
Oglej si celoten članek

Ne bo vam vseeno, kako vas sprejemajo ter kar si o vas v resnici mislijo. Zmotile vas bodo celo tiste drobne malenkosti in stvari, ki jih v preteklih dneh morda niste niti opazili. Rešitev, da premagate občutljivost, ki se bo prepletala je, da pogumno dvignete glavo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne skrbite, saj bo prisotnega dovolj optimizma, da se spoprimete z vsem, kar se bo pojavilo v družinskem okolju. Tudi prijatelj bo prepričljiv, ko vas bo povabil na prijeten izlet. 

BIK
Pred vami je dinamičen dan, saj se v kočljivih situacijah prebuja vaša tekmovalnost. Obisk prireditve ali kina, z nadvse prijetno osebo bo balzam za dušo, ki vam bo še kako prijal.

DVOJČKA
Čimprej poskrbite, da se bodo vaši bližnji počutili enakovredne in pomembne. Marsikatera ideja, ki je čakala na uresničitev, bo sedaj dobila tisto pravo podobo s katero boste naredili dober vtis. 

RAK
Dan je ugoden za druženje. Dovolite, da tudi drugi kaj storijo za vas, in to še preden vam bo zmanjkalo energije in se boste znašli v samoti. Ni razlogov, da bi se preveč zapirali vase.

LEV
Tokrat se boste trmasto držali le tistega, kar ste že preizkusili. Znebili se boste neutemeljenih sumov, in se v družbi nekoga ki vas razume podali v pogumno reševanje družinskih zadev.

DEVICA
Zberite pogum, da nekomu poveste to, kar že dolgo odlašate. Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi začeli s športno aktivnostjo, imate sedaj odlične možnosti za udejanjenje. 

TEHTNICA
Želeli si boste počasno in umirjeno življenje. Popoldne, ko luna preide v dvojčka pa se boste z veseljem odločili za nove dimenzije, po katerih hrepenite v svoji notranjosti. 

ŠKORPIJON
Končno boste sposobni izpovedati svoja globoka čustva. Poleg ljubezni boste imeli srečo tudi pri ostalih zadevah, kar vas bo še dodatno napolnilo z energijo in dobro voljo.

STRELEC
Besede bodo tiste, ki lahko izboljšajo napet odnos in nekoga pomirijo. Sveže zaljubljeni pa boste na preizkušnji, zato nikar ne delajte prehitrih zaključkov, ki bi jih kasneje obžalovali.

KOZOROG
Skozi dan se bo veliko dogajalo, zato se ne čudite, če ne boste imeli niti minute prostega časa. Odločno boste izpeljali nekaj, kar je samo čakalo na vašo zeleno luč. 

VODNAR
Samozavest bo na višku, zato sprejmite povabilo in naredite nekaj za dobro počutje, saj se vam bo kmalu obrestovalo. Niste vajeni počivati takrat, ko se v okolici veliko dogaja. 

RIBI
Znašli se boste na točki, ko se boste želeli ustaviti. Zaslužite si odmor, vzemite si dan samo zase in preprosto uživajte. Spremljala vas bo tiha sreča, ki vam prinaša nove smernice na čustvenem področju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.