Dnevni horoskop za nedeljo, 27. novembra 2022

Foto: Profimedia
Pretirano stremljenje k cilju, ki ga želite doseči, nikakor ne bo prava izbira.
Oglej si celoten članek

Raje prodirajte počasi in predvsem zbrano. Ujame vas lahko konjunkcija med Luno in Plutonom, zato bosta spodbujeni resnost in varčnost. Ustavljali se boste le tam, kjer boste dobro sprejeti in kjer boste čutili možnost za osebni napredek. Spoznajte in obelodanite svoje prednosti, le tako jih bodo začeli ceniti tudi drugi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Če se boste preveč zanašali na mnenja tistih, ki vas obdajajo, boste pozabili, kaj si sami mislite o nekaterih stvareh. Ostanite raje zvesti svojim naprednim prepričanjem.

BIK 
Razmišljali boste o drugačnih, bolj strastnih prijemih na področju ljubezni in jih skušali tudi udejanjiti na zanimiv način. Vse, kar se bo dogajalo, vas bo pozitivno motiviralo.

DVOJČKA 
Na vsak način se boste želeli hitro dokopati do resnice in skrajšati pot do cilja. Vendar ne pozabite, naglica vam lahko škoduje, saj boste zaradi nje spregledali prijetno malenkost.

RAK 
V družinskem krogu boste spoznali, da imate pravzaprav glavno besedo. Odločali se boste med dvema različnima možnostma, vendar bodo vaši argumenti zagotovo pretehtali.

LEV 
Zaradi sprememb, ki so se zgodile v zadnjem času, boste veliko bolj optimistični kot po navadi. Delovali boste sproščeno ter nagajivo, v ljubezni boste znali zanetiti pravi ogenj strasti.

DEVICA 
Čeprav boste kipeli od radovednosti, boste težko prišli do koristnih podatkov. Prisiljeni boste predčasno prekiniti počitek, saj se boste spomnili, da ste pozabili narediti nekaj zelo pomembnega.

TEHTNICA 
Družabno srečanje vas ne navdušuje preveč, zato se boste opravičili in se raje podali v svoj svet misli in globokih zaznav. Popolnoma vseeno vam bo, kaj si o tem mislijo drugi. 

ŠKORPIJON 
Ne pripravljajte se v mislih zaradi lune v kozorogu na nekaj, kar je prevelik zalogaj. Prenehajte nenehno razmišljati o eni in isti zadevi, raje se skušajte dotakniti širine.

STRELEC 
Preživite čim več časa na prostem, saj potrebujete več razvedrila. Najboljše se boste razumeli z mlajšimi, ob katerih bo energija zaživela v razigrani smeri. Skupaj se boste veliko smejali.

KOZOROG 
Začnite z energijo lune v vašem znamenju gledati nase in boljše se boste počutili. Še posebej tisti kozorogi, ki se doma nenehno prilagajate zahtevam in željam drugih.

VODNAR 
Prepričani boste, da se vam glede zadeve, ki bi naj bila že zaključena, godi krivica. Najprej se prepričajte o vseh dejstvih in nikar ne bodite  prestrogi do nekoga, ki ni kriv ničesar.

RIBI 
Povežite zavedni in nezavedni del osebnosti v celoto in prodrite naprej, v lepše energije. Dovolj je bilo obremenitev in žalosti, povezane z nerazrešenimi zadevami na področju čustev. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.