Dnevni horoskop za nedeljo, 7. avgusta 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iskali boste mirno in urejeno okolje, da bi uredili dostop do svojih bistroumnih miselnih procesov.
Oglej si celoten članek

Znali se boste približati pozitivni plati vsake zgodbe, zato se slaba volja in nezadovoljstvo umikata iz obzorja. Mikalo vas bo raziskovanje, prebujena bo želja po tem, da bi počeli nekaj novega, drugačnega in seveda vznemirljivega. V ljubezni boste spontani. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekaj, kar se je dogajalo v preteklih dneh, vas je izčrpalo, saj niste več pripravljeni neprestano slediti in pomagati drugim. V večernih urah boste končno malo bolj nasmejani.

BIK 
Obetajo se vam spremembe, ki jih prinaša prijetna luna v strelcu. Karkoli boste storili, vam ne bo vam žal, saj boste čutili močno olajšanje. Znali se boste sporazumeti z različnimi obrazi.

DVOJČKA
Stopite v akcijo in poskusite z energijo lune v strelcu svojo srečo. Tudi prijatelji vas spodbujajo k akciji, torej edina ovira je le vaš občutek, da nečesa ne zmorete, ki je napačen.

RAK
Slišali boste izredno prijetno novico, ki vas bo razveselila in vam podarila odgovore na dolgo pričakovana vprašanja. Veseli boste, ker se bo tudi ljubezenska zgodba razpletla pozitivno. 

LEV
Z veseljem se boste zaradi vpliva lune v strelcu prepustili optimizmu in dobri energiji, ki vas bo obkrožala. Znali se boste nasmejati, seveda tudi na svoj račun. Vse skupaj bo spontano.

DEVICA
Spontano in nepričakovano se bo zgodilo nekaj, na kar ste že nekaj časa, čakali. Razveselila vas bo tudi gesta nekoga od domačih, ki bo točno vedel, kaj v tem trenutku potrebujete.

TEHTNICA
Čeprav boste v domačem okolju zadovoljni z rezultatom, pa bo vseeno prisoten grenak priokus, saj vam bodo ves čas po glavi švigali prijetni in neprijetni spomini na določeno osebo.

ŠKORPIJON
V domačem okolju ne boste želeli spreminjati svojih navad in tako lahko nastanejo težave. Spoznali boste, da se bo žal treba tudi nekoliko žrtvovati, kar pa vam ne bo všeč.

STRELEC
Vsem oviram boste z luno v svojem znamenju kos. Lahko se podate v akcijo, kljub temu da se niste dolgo pripravljali na ta korak. Zamisli bodo dišale po kreativnosti.

KOZOROG
Ves čas boste s pripombami nezadovoljno begali sem ter tja ter s tem samo vznemirjali vse, ki vas bodo obkrožali. Mogoče ne bi bila slaba ideja, da se raje notranje umirite.

VODNAR
Spoznali boste, da so vse težave bodo minljive, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti. Raje se ozrite okrog sebe in sodelujte s tistimi, ki jih imate radi.

RIBI
Zaradi energije lune v strelcu nikar ne načrtujte ničesar za vnaprej, prepustite se dogajanju, ki bo dišalo po spontanosti ter razigranosti. Nečesa ne boste razumeli takoj, vendar ne obupajte.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.