Dnevni horoskop za nedeljo, 8. maja 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti, romantični in hkrati zelo samozavestni.
Oglej si celoten članek

Prihaja navdušenje nad vsem, kar vas bo obdajalo, zato vas bo težko razjeziti ali razžalostiti. Delovali boste z ravno pravo mero takta in iznajdljivosti. Če se nič ne bo zgodilo, vas lahko zajame dolgčas. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Družinsko okolje bo zahtevalo vso vašo pozornost, možni so prepiri in napetosti, pa vendar, jih boste rešili, saj vam luna v znamenju leva prinaša predvsem optimizem.

BIK
Bodite čim bolj razumevajoči, le tako boste dosegli kar nekaj ciljev hkrati, tudi z osebo, ki vam je še posebno pri srcu. Zanimale vas bodo zadeve, ki so povezane z nenavadnimi področji.

DVOJČKA
Glede ljubezni boste kljub luni v levu neodločni. Dejstva bodo drugačna, srce vas lahko malce zavede. Bodite malo bolj previdni, saj vas lahko nekdo negativno preseneti.

RAK
Nikakor se ne morete odločiti kam se v zgodbi, ki je že nekaj časa aktualna obrniti. V družini se držite pravil, ki jih že dobro poznate, tudi če vam bodo misli uhajale na čisto drugo stran. 

LEV 
Energija lune v vašem znamenju več prijaznih vibracij, posebno na zasebnem področju. Zbrani boste in odločni, zato vam tokrat, karkoli boste počeli, ne bo spodletelo.

DEVICA
Utrujeni boste in naveličani, ker se vam preprosto ne ljubi boriti s tistimi, ki trmasto vztrajajo. Raje se boste zavihteli v svoj kotiček in ostale prosili, da vas pustijo na miru.

TEHTNICA
Obremenil vas bo občutek, da se določene stvari preprosto vlečejo, vi pa ne morete pospešiti ničesar. Za začetek ne bodite preostri, tudi zaradi splošne napetosti, ki bo prisotna.

ŠKORPIJON 
Postajate vedno bolj praktični, kar bo nekoga od domačih razvedrilo, saj vas bo prosil za pomoč. Ljubezen boste intenzivno zaznavali skozi pogovor o neobičajni temi.

STRELEC
Prav je da ste polni energije, toda nikar ne delujte tako brezglavo, saj vas čaka še nekaj manjših zapletov. V ljubezni boste zaradi lune v levu, ki krepi vitalnost neutrudljivi.

KOZOROG
Nikamor se vam ne bo mudilo, zato si boste privoščili več časa za predah in premislek, kako se pomakniti naprej. Zadeve se bodo počasi sestavljale, zato lahko nadaljujete umirjeno.

VODNAR
Zaradi lune v levu boste bolj odločni glede pomembnih zadev, prihaja tudi občutek, da so se stvari končno zasukale v pravo smer v najbolj odločilnem trenutku, posebno kar zadeva čustva.

RIBI
Priložnost o kateri že dlje časa sanjarite prihaja precej nepričakovano, zato pazite, da se ne boste tik pred zdajci preveč zmedli. Dišale vam bodo dobrote, zato boste več časa preživeli v kuhinji.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.