Dnevni horoskop za nedeljo, 8. septembra

Foto: Profimedia
Koga čaka lepa nedelja?
Oglej si celoten članek

OVEN
Splošno:

Nikar ne zamudite poslovne priložnosti, čeprav se vam zdi, da ji ne boste kos. Le če boste sprejeli izziv in dali vse od sebe, boste lahko napredovali in uresničili svoje ambicije. Začnite se zavedati, da ste veliko bolj močni, kot se vam zdi. Ste tudi zelo sposobni. To morate dokazati samo še sebi, drugi so to že opazili.

Ljubezen:
Vezani se boste želeli pogovoriti s partnerjem, vendar za vas ne bo imel posluha. Tega nezanimanja ne vzemite preveč resno, saj vam bo že večer prinesel pozitivne spremembe. Samski boste danes bolj slabo razpoloženi in v primeru, da vas do večera malodušje ne bo minilo, si privoščite ogled komedije.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Polni boste energije, a boste delali tudi stvari, ki sicer niso v vaši naravi. Zelo boste razdražljivi, morda celo žaljivi do drugih, zato se skušajte vsaj malce nadzorovati. Preden boste komu kaj očitali, dobro premislite, če imate za to podlago. V nasprotnem primeru bi lahko koga tudi izgubili. Premislite!

Ljubezen:
Dan vezanim ne bo prinesel ravno idealnega razumevanja s partnerjem. Napetost bo lahko povzročil tako partnerjev kot tudi vaš egoizem. Za samske pa bo bolj ugodno. Če se boste odpravili z družbo ven, si boste za jutri priborili romantičen zmenek z neznancem, ki vas bo že nocoj popolnoma razorožil.

Ljubezen:  4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Imate vse zmožnosti, da pospešite vaš posel in povečate finančno stanje, samo opogumite se. Prihodki bodo prihajali gladko. Impresivni denarni dobički bodo pripomogli k finančni stabilnosti in bodo povečali stanje na vašem bančnem računu. Kmalu boste lahko bolj svobodno zadihali in si privoščili tudi kaj, kar si do sedaj niste mogli.

Ljubezen:
Vezani vnesite nekaj novega v vajin odnos in preizkusite vse formule, ki bi vama lahko prinesle uspeh. Poskrbite, da bo v razmerju spet živahno. Samski pa boste v želji po osvežitvi vašega čustvenega področja doživeli grenko izkušnjo, zaradi katere boste povsem drugače gledali na določeno vprašanje.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Prav nič vas ne bo ustavilo, da bi danes dokončali, kar ste si zadali že nekaj časa nazaj. Nekdo vam bo pri tem pomagal z nasveti in s spodbudo. Proti večeru boste zelo zadovoljni sami s seboj in okoli sebe boste imeli tiste prave prijatelje. Prav nihče vam ne bo zameril, da boste v središču pozornosti.

Ljubezen:
Vezani boste nemirni in partnerju bo počasi zmanjkalo idej, kako naj vas pomiri. Raje se izognite konfliktom, saj vam bo dejansko primanjkovalo trdnih argumentov. Poskusite se zamotiti. Samski boste presenečeni in začudeni – nikoli si niste mislili, da se kaj takega lahko zgodi tudi vam.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Danes boste malce depresivni in psihično obremenjeni. Neke težave iz preteklosti bodo ponovno prišle na površje, vendar pa ne dovolite, da bi vam to pokvarilo dan. Že popoldan boste boljše volje, saj vas bo nek znanec močno presenetil s pohvalo. Dan in večer se nikakor ne bosta poznala po jutru.

Ljubezen:
Samskim je delo prineslo priložnost za afero. Ne dovolite pravilom, da bi vas ustavili pri sestajanju z neko osebo, saj se bo kasneje izkazala za zelo posebno. Vezanim pa se obeta prijeten večer v partnerjevi družbi, saj se bosta iskreno pogovorila o skupni prihodnosti in naredila načrt, ki bo všeč obema.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Dobili boste pomembno sporočilo, ki bo vplivalo na vaše začrtane cilje. Sprejeli boste novo odločitev. Ko jo boste posredovali tudi ljudem okoli vas, jim vaša odločitev ne bo preveč všeč. A ne skrbite, mislite s svojo glavo, poslušajte intuicijo in ravnajte po svoje, saj se vam bo vse skupaj tudi obrestovalo.

Ljubezen:
Če ste samski in čakate, da boste našli posebno osebo, se bo nocoj vaša potrpežljivost končno obrestovala. Obstaja namreč možnost, da se boste prav danes zapletli s svojo sorodno dušo. Vezani pa boste končno spoznali, da je vaše razmerje kot pristan v nemirnem morju. Tudi vaše spolno življenje bo nocoj doživelo razcvet.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Muhasti boste in kar naprej boste spreminjali vedenje, s čimer boste zelo negativno delovali na okolico. Poskusite se zadržati! Opazili boste tudi, da ste se z nekom zapletli globlje, kot ste nameravali. Želeli se boste izviti iz primeža ter zadevo zaključiti. Morda boste izbrali malce napačen čas.

Ljubezen:
Samski lahko nekaj več pozornosti namenite zabavi. Zadnji čas je že, da malce pozabite na skrbi in se sprostite! Pri vezanih pa se bo odnos s partnerjem danes izboljšal. Vseeno pazite in se izogibajte ljubosumju, užaljenosti ter prenagljenim odločitvam, sicer bosta večer preživela v tišini.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Nepričakovan dobiček bo kmalu izboljšal vaše finančno stanje. Za uspeh v vaši karieri držite svoje zasebno življenje stran od poslovnega prostora. Izogibajte se opravljanju in pogovorom s sodelavci, da ne boste pokvarili svojega ugleda. Podvrženi boste napredovanju, težkim nalogam in obveznostim.

Ljubezen:
Samski izkoristite ugoden dan za uresničevanje zastavljenih ciljev. Oseba, ki jo že dalj časa želite povabiti ven, vam bo danes dala znak za korak naprej. Vezani pa se skušajte malo umiriti. Če mislite nadaljevali s takšnim tempom, vas partner ne bo mogel več dolgo dohajati. Posvetite mu nekaj časa!

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Zelo pomembno rešitev boste dosegli z dogovorom, ki ga boste sklenili prav danes. V celoti boste zadovoljni. Neomajni boste in nihče ne bo mogel vplivati na vas in vaše odločitve. Mislili boste s svojo glavo. Zvečer pa se le malce sprostite in si naberite nove energije, za nove dogovore.

Ljubezen:
Samski boste dobili nekaj zanimivih ljubezenskih ponudb. Obstaja pa tudi možnost, da boste zaradi nekoga pristali v težavah, zato se ne zapletajte z neznanimi osebami. Vezani boste večer preživeli v družbi prijateljev, s partnerjem se bosta po dolgem času spet skupaj odpravila ven.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Občutili boste neprijeten vpliv neke osebe, ki vam bo skušala na vsak način vsiliti svoje mnenje, vi pa se ne boste mogli temu dovolj odločno upreti. Pazite, da zaradi svoje neodločnosti ne boste nato koga prizadeli, ko vam bo hotel dati dobronameren nasvet. Dobro premislite, preden boste izrekli kakšne besede.

Ljubezen:
Vezani bodite danes pozorni na možno ljubezensko zmešnjavo. Partnerjevih besed nikar ne jemljite dobesedno, saj večino izrečenega ne bo misli resno. Predvsem pa mu postavljajte vprašanja in ne predvidevajte, da mu lahko berete misli. Samski boste našli jasno pot k uspešni rešitvi težav na vašem ljubezenskem področju.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Dokaj optimistično boste vstopili v nov dan, veselili se boste drobnih, lepih trenutkov. Vseeno pa lahko pričakujete nekaj slabe volje zaradi denarja ali službe, kar vas bo le še spodbudilo, da boste sprejeli neko pomembno odločitev. Pazite le, da se vaše zahteve ne bi povečale, kar bi vas napeljalo na misel, da bi še več tvegali.

Ljubezen:
Pred samskimi je razburljiv večer. Obeta se vam kar nekaj novih poznanstev. Če boste želeli, da bi se iz katerega razvilo kaj več, potem ne izdajte takoj svojih občutij. Vezani pa boste že zjutraj svojega partnerja spravili v zelo slabo voljo. Če ne boste vsaj vi ohranili mirnih živcev, se bo lahko prepir razvnel.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Poskušajte nadzorovati prekomerno zapravljanje, odločite se za varčevanje. Skupinski podvigi na poslovnem področju vam bodo v prihodnje prinesli velike dobičke. Dan bo primeren tudi za razreševanje konfliktov in nesoglasij s partnerjem. Oba sta se pripravljena malce prilagoditi in ustreči drug drugemu. Ne zapravite te odlične priložnosti.

Ljubezen:
Vezani boste s partnerjem sicer dosegli dogovor, samo ne zaspite nato na lovorikah zmage. Samski ste se zapletli z nekom, ki nerad izraža svoja čustva. To pa še ne pomeni, da jih nima! Nevarno se boste približali njegovi šibki točki, kar bo lahko povzročilo nenadno ohladitev odnosa.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.