Dnevni horoskop za petek, 12. avgusta 2022

Foto: Horoskop.si
Foto: Horoskop.si
Nihali boste tako k negativnemu kot tudi k pozitivnemu razmišljanju. Skušajte se, da se izognete težki energiji umsko in telesno čim bolj zaposliti.
Oglej si celoten članek

V pogovorih ne jemljite vsega tako zelo resno, saj bo v zraku energija, ki poudarja netočne in izkrivljene informacije. Pomembno vam bo predvsem, da v očeh drugih izpadete čim boljše. Kritika bo tokrat zelo močno orožje, ki pa lahko ob napačnem dojemanju vodi v spore. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vpliv Polne lune bo potrkal za zavest in podzavest, zato se mu boste težko izognili. Sprejmite spodrsljaje in jih skušajte modro pretvoriti v koristne lekcije, ki vam lahko marsikaj olajšajo.

BIK 
Z nekom, ki je popolnoma drugačen se boste težko soočili in poiskali skupne točke. Sporno bo tudi to, da boste odločno povedali, da ste se spremenili in da določenih stvari žal ne dovolite več.

DVOJČKA
Kljub vplivu Polne lune boste polni zanosa še posebej v zadevah, ki se bodo začele dogajati hitro in spontano. Razmišljanje bo močno poglobljeno, kar pa vas lahko celo prestraši.

RAK
Skušajte imeti odprte oči, saj se vam nakazuje nekaj, kar bi lahko z nepazljivim pristopom spregledali in nato obžalovali. Naj bo nasmeh na ustnicah vaše vodilo in razlog za dobro voljo.

LEV
Zakaj se ne bi enkrat za spremembo odločili, da vam energija Polne lune kljub svoji intenzivnosti ne bo prišla do živega. Naredite si dan po svoje in ostanite tako optimistični kot ste običajno.

DEVICA
Če se boste otresli starih bremen boste prebudili občutek, da se vam je po dolgem času odvalil kamen s srca. Kljub temu da bodo vsi okoli vas nemirni, boste lahko sproščeno zadihali.

TEHTNICA
Polni boste poguma, morebitne ovire boste premagali s samozavestni pristopom, ki bo nekomu še dolgo ostal v lepem spominu. Vzemite si čas tudi za drobne malenkosti.

ŠKORPIJON 
Tokrat boste vse izpeljali tako, kot je treba, saj boste bolj pogumni. Zaznali boste rešitev, ki ste se ji še pred kratkim izogibali. Seveda se bo izkazala za zelo učinkovito in primerno.

STRELEC
Ne razdajajte se preveč, saj pozabljate na zadeve, ki so vaše in nujno potrebne soočenja. Nikar se z energijo Polne lune ne oddaljujete preveč od tiste rešitve, ki vam prinaša notranji mir.

KOZOROG
Prebudite zdrav um v zdravem telesu, kar vam bo koristilo pri premagovanju težav na področju dela in denarja. Brez slabe vesti se lahko podate tudi na kavico z nekom, ki vas vedno spravi v dobro voljo.

VODNAR
Skušajte intenzivno premisliti, če morda ne pretiravate, kar z luno v vašem znamenju niti ne bo tako težko. V kolikor ste storili v zadnjem času napako, je sedaj čas, da jo popravite.

RIBI 
Vzemite se v roke in si ne povzročajte s temnimi mislimi življenja težjega, kot je v resnici. Zazrite se v svoje prednosti, v primernem trenutku jih lahko tudi na simpatičen način izpostavite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.