Dnevni horoskop za petek, 17. marca 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Konjunkcija med Soncem in Merkurjem prebuja nezavedni del osebnosti in vas vodi k pomembnim odločitvam.
Oglej si celoten članek

Marsikaj bo delovalo preveč lepo, da bi lahko verjeli da je resnično. Preden se odločite, se raje, da boste sigurni, trikrat prepričajte. Dobre novice bodo povezane z vsemi področji, nič vam ne bo težko, ob problemih boste zamahnili z roko in se hudomušno nasmejali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nikar ne zgubljajte časa ob spraševanju glede tega, kaj se dogaja v ozadju zgodbe, v katero niti niste vključeni. Notranji občutki lahko vsako nalogo naredijo zares preprosto, a potrebno jih bo poslušati.

BIK
Sodelovanje z drugimi vam bo popoldne, ko luna prehaja v znamenje vodnarja, v veselje in v sprostitev. Ne bodite, tudi če je nekdo boljši od vas, zamerljivi, saj vas to le obremenjuje.

DVOJČKA
V službi se ponavlja nekaj, česar niste pravočasno opazili. Najprej se boste poskušali sporazumeti, vendar žal ne bo dovolj posluha. Dobro bi bilo, da pripravite več argumentov.

RAK
Osrečili boste nekoga od domačih, ker ga boste s svojimi dejanji prepričali, da ste sposobni urediti vse, tudi kompleksne zadeve. Dobili boste darilo, za katero boste zelo hvaležni. 

LEV
Čeprav se boste odločili instinktivno, bi bilo bolje, če bi lahko vse, kar se vam ponuja, temeljito premislili. Bodite izredno pazljivi na vse namige, tako se boste pravilno odločili.

DEVICA
Tisto kar boste storili brez privoljenja drugih, bi lahko imelo na področju kariere posledice, še posebej kar zadeva finance. Na vsak način boste želeli izboljšati odnose v službi.

TEHTNICA
Ljubezen se bo zaradi vpliva lune zavrtela v nezavidljivo pozicijo. Več časa namenite pogovorom, s katerimi boste vse skupaj lažje razrešili, ne da bi se znašli v konfliktu.

ŠKORPIJON
Prihajajo številna presenečenja, vendar bodite pripravljeni tudi na prepir, ki bo obenem razburljiv in koristen. Ne boste se držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum, delovali boste svobodno.

STRELEC
Radi bi dosegli dva cilja hkrati, prehitro pa pozabljate, da trenutno nimate dovolj moči.
Razlogi za slabo voljo so drugje, in dokler jih ne boste odpravili, boste kar naprej iskali krivce.

KOZOROG
Ne dovolite, da vam karkoli, kar vam ni všeč2, pripišejo, saj se bo našel kdo, ki bo iz vsega skupaj izpeljal napačne sklepe. Ne zanašajte se preveč na tisto, kar ni pomembno.

VODNAR
Oseba, ki vam je izredno pri srcu, se bo odločila za nekaj, v kar vi ne verjamete. Vseeno se lahko pogovorita in poiščeta kakšno drugo skupno točko, ki vaju bo v prihodnje združevala. 

RIBI
Zelo boste utrujeni, zato bodite pozorni, kako se boste odzvali na spremenjene razmere. Imejte pripravljen rezervni načrt, saj se lahko vse skupaj v zadnjem trenutku zakomplicira.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.